Чарли Хънам отпадна от снимките на „50 нюанса сиво“

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Чарли Хънам няма да играе ролята на Крисчън Грей в дългоочакваната филмова адаптация на книгата на Е. Л. Джеймс „50 нюанса сиво“. Продуцентите на филма ще трябва да намерят друг актьор за ролята на младият милионер, тъй като натоварения график на Хънам не му позволява да се подготви добре за снимките на лентата.

33-годишната звезда от телевизионната поредица „Синове на анархията“ беше избран за главната мъжка роля, побеждавайки сериозни конкуренти. На 2 септември продуцентите на филма потвърдиха, че Чарли Хънам и Дакота Фанинг са избраните за главните роли в „50 нюанса сиво“.

Актьорът беше въодушевен от ролята и заяви, че още от първия съвместен прочит с Дакота е бил уверен, че иска да участва в този филм. Хънам дори заяви, че между него и колежката му има страхотна сценична химия.

Изборът на Чарли и Дакота, обаче, предизвика сериозна вълна от недоволство от страна на феновете на поредицата. В интернет дори беше пусната петиция, с която почитателите на книгите на Джеймс искаха да сменят Хънам с по-подходящия с поред тях Мат Боумър. Дали пък точно това недоволство не е накарало Чарли да размисли и да се оттегли?

Етикети: Дакота Фанинг, еротика, книги, Петдесет нюанса сиво