Дизайнерска линия ергономични фотьойли ХЕЛИУМ

1
Добави коментар
silvy
silvy

ChairPro добави към асортимента си дизайнерската линия ергономични фотьойли ХЕЛИУМ, проектирани от архитектурно студио CREATON и произведени в България.

Уникално изглеждащи и с изключителни ергономични характеристики, фотьойлите ХЕЛИУМ са създадени за да Ви доставят естетическа наслада в съчетание с максимален комфорт.

Овалната им форма и разнообразните материи и цветове, в които се предлагат, ги правят подходящи не само за интериора на жилището Ви, но и за офиси, заведения и открити пространства.

Зад изчистения дизайн се крие комплексен инженеринг. Всеки детайл е внимателно обмислен. Ултра-леката им конструкция ги прави изключително удобни за преместване и транспортиране, както и много подходящи за деца, защото нямат остри ръбове и твърди конструктивни елементи.

Висококачествените материали и еднородната повърхност осигуряват лесно почистване и безпроблемна поддръжка.

Благодарение на своята уникална 7-камерна вътрешна конструкция, която разпределя равномерно тежестта на тялото върху повърхността на фотьойла, той следва извивките на тялото Ви и се нагажда спрямо начина на седене. Системата EASY LEANBACK позволява лесно безстепенно регулиране на ъгъла между седалката и облегалката – Вашият фотьойл се превръща в шезлонг, само за миг, просто като се излегнете върху него. Облегалката е със специална опора за кръста, странични стабилизатори и улей, благоприятстващ кръвообращението около гръбнака.

Ергономичните фотьойли HELIUM се предлагат в различни видове дамаски и луксозна еко кожа, в голямо разнообразие от разцветки. За пълната колекция фотьойли, моля кликнете тук. 

Само в периода: 22 октомври – 21 ноември имате шанс да спечелите 1 ергономичен фотьойл ХЕЛИУМ и 3 ваучера за 15% отстъпка, като се включите във Facebook играта ни.