Pure Nutrition PURE WHEY ISOLATE 1814 грама ПРОТЕИН

13
Добави коментар
www.shopping.bg
www.shopping.bg

Описание

➡ Най-чистият протеин на Pure Nutrition
➡ Чист микрофилтриран изолат
➡ Без аспартам
➡ Без лактоза и мазнини

PURE WHEY ISOLATE  – добит чрез микрофилтрация чрез кръстосан поток при ниска температура (Cross-Flow-Microfiltration Whey Protein Isolate) – счита се за най-висок клас протеин (по-качествен от суроватъчния концентрат). Чистият изолат е филтриран по-добре от концентрата и има по-малко количество мазнини и въглехидрати. 

PURE WHEY ISOLATE съдържа неденатуриран протеин и високи количества биоактивни протеинови фракции.  Счита се, че суроватъчният протеин е с най-високо качество тъй като има най-висока биологична стойност и се усвоява най-бързо от организма. PURE WHEY ISOLATE има най-високо съдържание на най-важните аминокиселини – тези с разклонена верига (BCAA) и на глутамин, които осигуряват положителен азотен баланс. Аминокиселинният профил на PURE WHEY ISOLATE   е отличен и ви набавя необходимите аминокиселини в точната пропорция.

PURE WHEY ISOLATE подобрява възстановяването след тренировка и осигурява необходимия градивен материал за мускулите. Най-удачното време за прием на PURE WHEY ISOLATEe е веднага след тренировка (това е най-важното хранене за деня – трябва да възстановите мускулните влакна след тежката тренировка) и сутрин веднага след събуждане (за прекратяване на катаболните процеси възникнали през нощта). PURE WHEY ISOLATE не съдържа аспартам.

Ако желаете да направите с минимални усилия мускулна маса, перфектното решение са протеините. С тяхна помощ ще можете да направите невероятно тяло с минимални усилия. Протеиновите напитки са едни от най-често най-търсените варианти на протеина. Най-често подобни продукти се ползват от хора, които се занимават със силови спортове и искат да намалят мазнини за сметка на натрупване на мускулна маса. В специализираните магазини можете да намерите богата гама от протеини. В нашия магазин ще откриете суроватъчни, млечно-яйчени, матрични и т.н. Всички те е добре да се приемат в комбинация, с други хранителни добавки, като глутамин, витамини, за да се увеличат позитивите, които носят. Марките, които представяме са ABB, AllMax Nutrition, BSN, Dymatize, Explode, BioTech USA, Nutrim, Olimp, Pure Nutrition, Syntrax, Universal и много други. Тъй като за нас е от голямо значение клиентите ни да бъдат доволни – работим само с най-големи и доказали се имена на пазара. Всички артикули, които ще откриете на mybody.bg са с отлично качество и ще ви помогнат да постигнете невероятни резултати с лекота. Протеините са нещо наистина необходимо на организма, затова не се чудете, а купете още сега Pure Nutrition PURE WHEY ISOLATE 1814 грама ПРОТЕИН. Благодарение на този продукт ще можете да привлечете многожество възхитени погледи към себе си. Друга важна функция на тази хранителна добавка е правилното функциониране на имунната система и бързото развитие на клетките. За да се снабдите с тази добавка трябва просто да кликнете на бутона Поръчай! Всичко става много бързо и лесно! Тъй като се стараем максимално да удовлетворим желанията ви ви представяме система, чрез която да изберете правилната добавка и суплемент план за себе си. Това е един добър вариант за всеки от вас. Доверете ни се и опитайте изключителното разнообразие протеини с различни вкусове, което се предлага в нашия онлайн магазин. Mybody.bg е сайтът, на който ще откриете всичко, за да постигнете невероятна форма и да се гордеете с тялото си.