Тервел отсвири Лияна видяна 7760 коментари 67

14
Добави коментар
fruitcristal
fruitcristal

Вчера във Vip Brother протекоха поредните елиминации.

От къщата си тръгна дъщерята на Мира Радева – Анна. Като че ли обаче по-интересно на зрителите се стори признанието на Тервел Пулев.

По време на изминалия лайв боксьорът изненада всички с откровението си: „Искам да уверя всички, че между мен и Лияна не се е случило нищо, искам да опровергая всички подобни схващания. Аз обичам жена си и детето си“.

Лияна в типичния си стил реагира изключително драматично и се хвана за главата, докато боксьорът се обясняваше в любов на съпругата си, пише sofiautre.bg

Четете още: Тервел към Лияна: Желая те!

„Гордея се с Тервел. Така правят истинските мъже“, въодушеви се в студиото Алисия.

Алисия, която бе поканена да коментира номинираните за изгонване от Къщата, изказа мнение, че в шоуто не трябва толкова много да се говори за личния живот на Тервел Пулев.

„Айде моля те, точно ти ли ще изказваш такова мнение, дето личният ти живот е достояние на цяла Бъгария“, захапа я остро водещият Ники Кънчев.

„Ами аз съм поканена тук, за да коментирам и да си изказвам мнението и мисля, че не е нормално да се говорят толкова лични неща за Тервел, особено след като той има семейство“, опонира веднага скандалната поп фолк певица.

Четете още: Тервел и Лияна втрещиха всички! (Видео)