ВИТРОГЕН АМП. 10МЛ Х 16

2
Добави коментар
aptekadara
aptekadara

VITROGEN / ВИТРОГЕН АМП. 10МЛ

 

Описание

Високоефективна иновативна формула за здрави очи.

Под формата на ампули.

С аромат на праскова.

Активни съставки – сух екстракт от Полигинум Куспидатум /източник на ресвератрол/, водорасли Dunaliella, Колаген, Хиалуронова киселина, Витамин Е и С, сок от синя боровинка.

Предназначение

Поддържа оптималните нива на колаген и хиалуронова киселина в различните очни звена.

Поддържа оптималната зрителна функция.

Мощна антиоксидантна защита за очите.

Намалява вероятността от развитие на заболявания на зрителните органи.

Подобрява зрителната острота.

Пълно усвояване на активните субстанции

VITROGEN има:

Много по-бързо действие.

Без алкохол и оцветители.

100 % естествени съставки.

Хранителна добавка.

Производител – Германия.

 

 Човешкото око е най-ценното, което всеки от нас притежава-то е най-изумителното достижение на природата и нашия прозорец към света. Съвременния живот означава повече стрес и напрежение за очите-работа с компютър и целодневно взиране в монитора, нездравословно хранене, стрес, тютюнопушене, алкохол-всички това влияе пагубно на нашите очи и те „остаряват“ по-бързо. Всички тези фактори са благоприятна среда за образуване на свободни радикали в нашето тяло, включително и очите. Те атакуват клетките на очите и водят до напрежение както за лещата, така и за ретината.

 VITROGEN е най-новата разработка на фармацевтичната компания „Naturpharma“

 ВИТРОГЕН е уникален не само по своето действие, но и по отношение на своята удивителна, иновативна формула. Всъщност това е един от малкото продукти на българския пазар, съчетаващ по великолепен начин естествени съставки от огромно значение за здравето на очите – сух екстракт от Полигинум Куспидатум /източник на ресвератрол/, водорасли Dunaliella, Колаген, Хиалуронова киселина, Витамин Е и С, натурален сок от боровинка. 

 

Водорасли Dunaliella – известни като най-богатият източник на бета каротин /мощен антиоксидант/. За сравнение водораслите Дуналиела съдържат над 200 пъти повече бета каротин от морковите! Бета каротен е от изключително значение за очите – участва в образуването на зрителния пигмент на ретината на окото. Укрепва съдовите стени, намалява умората и подпомагат нощното виждане. Но следва най-хубавото – тези удивителни водорасли са безценен източник и на други не по-малко важни нутриенти – лутеин, зеаксантин, алфакаротен и по-важното – те са от органичен /естествен/ произход, което определя по-пълното им усвояване. 

Колаген и хиалуронова киселина са едни от най-важните структурни единици в окото. Колагенът е комплексен структурен протеин, които поддържа здравината и гъвкавостта на очните структури. Въздейства директно върху процесите на стареене, като ги ограничава и спира тяхното развитие. Хиалуроновата киселина от своя страна е истинско чудо – тя задържа влагата в колагена и запазва „младостта“ на очите. Така тяхното синергично действие е невероятно само по себе си!

Екстракт от Полигонум /ФО-ТИ/ – за удивителните лековити и подмладяващи свойства на т.нар. „билка на живота“, можем да говорим много, но ще обърнем внимание на нейното чудесно действие върху зрението. Богата на Ресвератрол, сухият екстракт от растението оказва прекрасно антиоксидантно въздействие върху очите. Предпазва клетките от преждевременно стареене. Избистря и възстановява зрението.

Други важни елементи в препарата са витамините С и Е – есенциални витамини със силно антиоксидантно действие, предпазват клетките от отрицателното въздействие на свободните радикали. Взаимно се допълват много добре един друг, като по този се увеличава няколкократно тяхното полезно въздействие. Поддържат еластичността и гъвкавостта на очните тъкани.

Сок от боровинка действа в две основни насоки – оказва силно антиоксидантно въздействие и подкрепя нощното виждане. Също така екстрактът от боровинка притежава противовъзпалителен ефект. Укрепва съдовите стени и ограничава кървенето при увредени капиляри.

 

 

Препоръчителна дневна доза:  по 1 ампула на ден.

 

Препоръчително време за прием: преди закуска.

Продължителност на приема: за оптимален ефект се препоръчва продуктът да се приема 3-6 месеца.

Само за пиене. Разклати преди употреба!

Световен патент за дизайна на ампулата, осигуряващ:

* възможност да се пие съдържанието директно

* Лесен за отваряне контейнер

* нечуплив и рециклируем материал

 

 

 

Съдържание в 1 амп. VITROGEN:

Сух екстракт от Полигинум Куспидатум – 10 мг.

съдържащ Ресвератрол – 9,5 мг.

Водорасли Dunaliella – 2 мг.

Колаген – 450 мг.

Натриева сол на Хиалуронова киселина – 25 мг.

Витамин Е – 5 мг.

Витамин С – 80 мг.

 

Помощни вещества: вода, фруктоза, сок от синя боровинка, прасковен аромат, калциев глюконат – втвърдител, калив сорбат – консервант.