160 хиляди човека във Фейсбук искат тази мацка! (ВИДЕО)

1
Добави коментар
bez.cenzura.5
bez.cenzura.5

160 хиляди човека във Фейсбук искат тази мацка! (ВИДЕО)

Тази плеймейтка буквално взриви социалната мрежа

Тя е най-желаното маце във фейсбук

Невероятната и чаровна сръбска плеймейтка Стания Добройевич за пореден път очарова почитателите си в социалната мрежа. Красавицата ежедневно си комуникира феновете и не пропуска да ги радва със свои предизвикателни фотоси, пише

Според сръбското издание alo.rs, Стания Добройевич е една от най-популярните риалити звезда. Чаровната палавница придоби своята популярност с участието си в риалити формата „Фермата”.

Стания има над 160 хиляди фена във фейсбук, а това наистина е един доста солиден успех. Красавицата демонстрира перфектно тяло, магнетичност и невероятно женствено излъчване.

Горещите снимки на палавата чаровница ежедневно радват всички феновете от страницата й в социалната мрежа Фейсбук.
Преди няколко месеца Стания заяви своето желанието да участва в политиката на страната си. Плеймейтката сподели, че наскоро завършва икономика и има желание да се включи в политическия живот и счита, че има всички данни за това.

Засега Стания се занимава с кариерата си на модел в САЩ, като влага всички усилия, за да придобие повече популярност. Колегите от goreshto.net информират, че перфектната визия на плеймейтката дори е успяла да впечатли Хю Хефнър.

БезЦензура.bg – Всички новини БЕЗ ЦЕНЗУРА !

Последвайте ни и във Facebook