Анна Янова: Не съм усещала искри между Лияна и Тервел

2
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Дъщерята на Мира Радева – Анна, се оказа поредният изгонен Съквартирант от VIP Brother. Определя ли се като участник с нулева активност и как ще коментира драмите в Къщата, можете да разберете от интервюто й за bliasak.bg.

Ани, очакваше ли да те номинират за изгонване под предлог: „нулева активност в Къщата“?

Анна: Не съм изненадана! Част от играта е да се номинира някой. Да, ние не сме били дейни, защото няма какво да се прави вътре! Освен скандали (смее се) и готвене, горе-долу се изчерпват нещата, като включим и печене на слънце, и малко спорт!

Много шушукаха в Къщата, че не сте пеели достатъчно, а именно заради това влязохте във VIP Brother. Анна: Ние доста пеехме в началото, но не са го показали. Имаше много случаи, в които пеехме вътре. Джаред свиреше на китара и дори учеше с Йоана песните й, но няма значение. Тези неща не са ги излъчвали, но това е ОК! Такъв е форматът и продуцентите си знаят кое е най-добре за предаването. Виж, в един момент просто трябва да стават някакви конфликти, а ако няма драма, те ще ни ги вкарат драмите (смее се).

Как дойде предложението да влезете с Джаред във VIP Brother? Анна: От продукцията са се свързали с майка ми и ни направиха предложение да влезем тримата – аз, Джаред и мама, после и към Ивето също. За мен това беше предизвикателство!

А защо VIP Brother, а не X Factor или „Музикална академия“, примерно? Анна: Има и други предавания, да, но аз не мисля, че съм за X Factor или някое друго певческо предаване, защото съм на друг етап в кариерата си. Все пак аз пиша и продуцирам музика, просто имам друг път. Не знам, може пък да се явим в бъдеще, не се знае нищо, но аз мисля, че мога да си покажа способностите и без да съм в такъв формат. VIP Brother ни направи много добро предложение, хареса ни и всичко стана много бързо. От продукцията просто ни обърнаха внимание преди другите и беше наистина причина да си дойдем тук, в България, Джаред да опознае българската култура, да види София… За него това е много интересно, тъй като е за първи път е в Европа.

Какви са плановете ви за следващите туристически дестинации с Джаред? Анна: Планове много! Първо обаче искам да му покажа България, толкова много има какво да се види тук. Искам да му покажа планините, толкова е красиво горе на Рила, Пирин, Стара планина, много! Аз много обичам тази природа и много ми е липсвала, има страхотна енергия в нея! Мислим и до морето да отидем, ще видим как ще го подредим, но много искам да му покажа България, да му покажа различни градове – Велико Търново е много интересен град, Пловдив, Копривщица и всякакви интересни исторически места, на Етъра да отидем… Има много какво да се види в България.

Джаред много напредва с българския, между другото. Анна: Показвали ли са го как го учехме, даже и на ръченица го учихме вътре (смее се).

Вътре в Къщата беше ли му много странно и гадно, че не може да участва активно във всички разговори? Анна: Това му беше най-трудното! Едно е да си на четири очи с човек, който ти говори на английски – всички, когато говореха с него, говореха на английски. Имаше много хора, които го обгрижваха по този начин! Но като сме на масата или където и да е, когато сме били всички заедно, няма как да е на английски. Аз ги разбирам и хората, тъй като въобще не е привично да говориш на друг език. Така че на него затова му беше трудно, но Джаред е много добър човек, с много добро сърце и наистина не е говорил за никого лошо! Дори когато ходихме да номинираме, на него му беше много кофти, тъй като не искаше да казва за никого нищо лошо.

След Едалвайс, вашето семейство напускате един след друг VIP Brother. Мислиш ли, че майката ти Мира ще е номинирана отново тази седмица? Анна: Мисля, че има шанс да не е номинирана. Зависи! По-скоро има шанс да не е сред първите номинирани, тъй като след като си тръгнах, вече я няма тази привилегия, в която хората виждаха – че имам собствена спалня и все пак сме 4-ма. Хората се дразнеха и аз го разбирам, защото и мен сигурно би ме подразнило, нормално е това! Чисто психологически фактът, че вътре сме 4-ма души от едно семейство, ги заплашваше. Те го казаха, дори Мариан ни го каза: „Абе, вие изглеждате много силни“. Нормално е това, винаги първи номинират силните, защото са най-страшно. Сега много зависи, какви ще са номинационните игри, тъй като те определят един номиниран и един имунизира, не трябва да го забравяме и това. Мисля си, че майка ми има шанс вече да не кажа да не е на номинация, но да не е сред първите номинирани, защото сега е сама и реално застава на равно с другите играчи. Даже и казах, че ако изляза, най-добре е да спи в общата спалня. И тя да беше излязла и аз така щях да направя.

С какви чувства напусна формата? Анна: С добри чувства си тръгнах от Къщата, всеки съм прегърнала. В крайна сметка това е игра и не трябва да го забравяме! Животът навън продължава и предаването е само 2 месеца. Аз предпочитам да гледам от хубавата страна на нещата, не от лошата! Дори и да е казал някой нещо лошо за мен, аз му го прощавам, защото в крайна сметка не искам да държа лоши неща за себе си.

Няма как да не те питаме и за драмата между Лияна и Тервел. Има ли според теб искри между тях? Анна: Аз научих затова малко преди да напусна Къщата – когато Тервел направи обръщението към цяла България. Моите впечатления в Къщата от Лияна са, че тя е много мил човек. Тя се държи много мило и възпитано и винаги прави всичко за останалите Съквартиранти. Лияна наистина се грижи за останалите и иска да има баланс. Сега не знам нещата извън Къщата как са изглеждали и какво е било, все пак вие виждате много малко от нас. Не бих могла да коментирам какво има между Тервел и нея. Ние не знаем в какви отношения е той с половинката си. Тервел постоянно говори за детенцето си – много го обича! Но не мога да му се меся в нещата.

Ти като човек, който си живяла с тях, усещала ли си да прехвърчат искри между двамата? Анна: Не! По-скоро съм усещала между Лияна и Мариан.

Направи впечатление обаче, че след това признание на Тервел – че обича и държи на жена си и детето си и между него и Лияна няма нищо, тя много се разстрои. А и излъчиха много кадри на интимност между тях. Анна: Ние не го очаквахме, защото не знаехме за това нещо! Те си знаят в крайна сметка. Аз мога да ти кажа какво е било отношението на тези двама души към мен, но не и между тях. И Тервел и Лияна се отнасяха много добре с мен и само това мога да кажа. Те си знаят какво правят и какво не правят. Аз не съм забелязала нищо. Ние все пак и не бяхме в същата стая и сме си лягали сравнително рано, но имаше този момент, че ние сме все пак малко изолирани от общата спалня. Истината е, че не сме се интересували от тези неща – кои какво прави.

Новини за Лияна
Интервюта с Лияна