Специалностите с най-яките мацки

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Ако имате намерение тепърва да ходите в университета или пък да се завърнете там, но не искате само добро образование или магистърска степен, а и да срещнете яки мадами, то по-добре изберете специалност, в която мацките преобладават. Истината е, че дори в машинното инженерство има яки каки, но тук говорим за струпване на секси мадами, а не по принцип за наличието на една-две колежки в курса.

Дизайн

Така, започваме леко. Без значение дали става дума за моден дизайн, вътрешен дизайн, или друг вид дизайн, там има голяма вероятност да срещнете ято секси мадами. Те са малко отнесени, творчески настроени, талантливи и най-вече привлекателни. Друг е въпросът колко хетеро мъже биха се ориентирали към тази специалност, ако не е заради мадамите.

Маркетинг

Тъй като това е много модерна специалност, много от младите „кандидат-меринджейки“ се ориентират към нея. Сред тях има много сексапилни момичета, те са нахъсани, дори понякога малко нагли, много амбициозни и решени да успеят на всяка цена. Затова може да ви се правят на труднодостъпни и да ви излизат с номера, че нямат време за глупости, но вие бъдете упорити. Само с постоянство и упоритост се печелят такива жени.

Медицина

Трябва ли да казваме, че ако учите медицина, ще сте заобиколен от маса красиви жени, които също учат за лекари или за медицински сестри. Въпросът тук обаче е, че дори секси мадамите не са достатъчно основателна причина за един мъж да се посвети на медицината. Нужно е да имате влечение към тази професия, а мадамите – те са само бонус към специалността.

Психология

Психологията е една от хуманитарните специалности, които са като магнит за готини мадами. Те искат да изучават човешкото съзнание и подсъзнание, да влязат в дълбините на най-тайните места от човешката психика и в това има нещо страшно секси. Мистериозно е. Ако и вие нямате нищо против мистерията и искате да се сблъскате фронтално с Фройд и неговите последователки, това е специалността за вас.

Филология

Готините кандидат-даскалици са най-вече в специалностите българска и английска филология. Там можете да се натъкнете на истински бижута сред дамите. Те са едновременно умни, изискани, мили, начетени и грижовни. Нищо чудно точно там да намерите бъдещата си съпруга.

Журналистика и ПР

Както и в маркетинга, тук е пълно с нахакани каки, които са устремени към успеха. Можете даже да срещнете идеалната жена – тази, която се занимава със спортна журналистика. Така и двамата ще имате обща страст, освен секса, разбира се. Колкото до момичетата, които учат ПР, имайте предвид, че много от тях го правят, защото е модерно. А модерните мацки са готини мацки, кой може да оспори това?!