Лияна: Никога не съм била обичана видяна 4397 коментари 11

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Певицата Лияна се разплака и призна, че никога не е била обичана истински и все още чака момента, в който ще изпита разпалваща страст.

През сълзи тя разкри: “Понякога мисля, че съм лишена от истинската любов, затова може би я търся във всички и във всичко, съобщи blitz.bg

Четете още: Тервел към Лияна: Желая те!

”Пред Биг Брадър Лияна призна, че е имало симпатии между нея и Тервел: “Може би така и дистанцирам някои хора, които биха били важна част от живота ми и от мен, много съм объркана нещо. Дистанцирам се от Тервел, към него изпитвам симпатии, но не мога да определя доколко са силни, тъй като имаше много фактори, които да стопират тези неща и заради това създадохме нарочна дистанция, в един момент малко се поувлякохме в тази комуникация и съквартирантите помогнаха да я прекъснем. Дори и да е имало искрица, в момента е потушена”, призна разплаканата Лияна.

Четете още: Тервел и Лияна втрещиха всички! (Видео)

Тя разкри, че иска да е като ударена от гръм:

“Може би мога много да обичам, но никога не съм била като ударена от гръм и може би заради това в такива моменти ми се плаче заради нещо, което нямам, липсва ми и вярвам, че ще го открия.”