Спечели курс в Академията по оцеляване на Беър Грилс

2
Добави коментар
pgp

Един пълнолетен мъж или жена ще спечели 3-дневна екскурзия във втората половина на март или през април 2014-та до Академията на Беър Грилс (BGSA) в Англия! Пътуването включва полет до Лондон и трансфер с брандиран джип на BGSA oт летището до горите на Съри на 1 ч. от Лондон.

Печелившият ще получи инструктаж и ще поеме на 24-часов курс по оцеляване, в група от максимум 5-6 човека, предводена от сертифициран експерт-преподавател по оцеляването на BGSA. Екипировката, осигурена от Академията, е спален чувал и надуваем дюшек, челник, раница, метални чаша, лъжица, манерка, както и нож за оцеляване от серията на Беър Грилс.

 От пътуващия се очаква само да има подходящо облекло спрямо сезона и терена: Discovery ще осигури бюджет за необходима екипировка. Осигурен е запас от храна, за вода и допълнителна храна оцеляващите ще трябва да се снабдят от природата. Приключението включва научаване на техники по намиране на хранителни билки/плодове, намиране на пътеки на животни, следене и ловуване на малки животни, самозащита и първа помощ в дивата природа, ориентиране, подсигуряване с въжета и преминаване на трудно достъпен терен, палене на огън, намиране и подготвяне на подслон, нощуване в природата.

 След 24 часа оцеляване, участниците ще бъдат откарани в хотел Cannizaro House, за почивка, душ, отдих, вечеря и питиета с цялата група оцелели и инструктори. Осигурени са нощувка, закуска, трансфер към летището и полет обратно. За спомен, участниците получават тениска на BGSA и ножа на Беър Грилс.

Изисквания относно физическа подготовка на участниците:

Да могат да тичат бавно без спиране 20 мин;

Да могат да ходят по горски пътеки в подходящи обувки 40 мин без спиране с товар от 10 кг;

Да могат да плуват.

Можеш да спечелиш и още награди: 

Абонирай се за пакетите Стандарт и Екстра на VIVACOM TV и участвай в томбола за невероятни предмети за оцеляване от екипировката на Беър Грилс.

Период на играта от 11.10.2013 г. до 30.11.2013 г. Участието в играта за наградата „Курс в академия Беър Грилс“ не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. Участието в томболата за предметните награди изисква сключване на нов срочен договор за пакети Стандарт или Екстра. Имената на спечелилите ще бъдат обявени на 06.12.2013 г. на страницата на играта.  

Краен срок за участие: 30 Ноември 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.