Най-дългите звездни бракове

36
Добави коментар
hobby-bg.info
hobby-bg.info

Кино

София Лорен и Карло Понти, заедно 50 години

Актрисата София Лорен и филмовият продуцент Карло Понти се запознават през 1950 г. По онова време Понти бил женен, а майката на София Лорен била против връзката им. Поради тези причини първоначално двамата крият своя роман. Карло не могъл да получи официален развод и по съвет на адвокатите, на 17 септември 1957 г., двойката се жени в Мексико. По-късно Понти е обвинен в двуженство и бракът е обявен за недействителен. Той успява да вземе френско гражданство и най-накрая успява да се разведе. На 9 април 1966 г. те отново се женят. Двамата живеят заедно 50 години до смъртта на Понти през 2007 г.
 

Антонио Бандерас и Мелани Грифит, заедно 17 години

Актьорите Антонио Бандерас и Мелани Грифит се срещат на снимачната площадка на филма „Две са твърде много“ през 1995 година. Двамата почти веднага започват връзка. Преди Антонио Мелани е била омъжена три пъти, но това не й попречва да го направи за четвърти път през 1996 година. По онова време Грифит беше известна със страстта си към наркотиците и алкохола, но това не уплашва влюбения Бандерас. Двойката има дъщеря Стела.
 

Дейвид и Виктория Бекъм, заедно 14 години

Те се запознават на футболен мач. Тогава Виктория е член на популярната група Спайс Гърлс, а Дейвид , успешен и перспективен футболист. Само година по-късно те се сгодяват и през 1995 г. се женят в ирландски замък. Двойката има четири деца – трима сина и една дъщеря.
 

Дейвид Бауи и Иман, заедно 21 години

Бракът на рок звездата Дейвид Бауи и супермоделът Иман се състоя през 1992 г. По това време и двамата са на върха на популярността, и двамата имат зад гърба си разводи и деца. През 2000 г. се ражда дъщеря им Лекси.
 

Ози и Шарън Озбърн, заедно от 31 години

През 1975 г. бащата на Шарън (тогава Ардън) става мениджър на групата Black Sabbath. Тогава тя се запознава с Ози Озбърн. През 1982 г. двамата се женят. Имат три деца – Ейми, Кели и Джак.
 

Джон Траволта и Кели Престън, заедно 22 години

Срещата на бъдещите съпрузи се състои на снимките на филма „Експертите“. Говори се, че Джон се влюбва в Кели от пръв поглед, но тя първоначално била съгласна единствено на приятелство. И все пак през 1991 г., двамата се женят. През 2009 г. след продължително боледуване умира синът им Джет, а през 2010 г. се ражда синът им Бенджамин. Двамата имат и дъщеря.
 

Том Ханкс и Рита Уилсън, заедно 25 години

Тази двойка от 1988 г. води тих и спокоен семеен живот. Нито един от тях не дава повод за клюки и скандали. Двойката има две деца – Честър и Труман.

Американският актьор и режисьор, носител на „Оскар“ и „Златен глобус“, Филип Сиймур&nbspповече

Дженифър Лорънс оправда прякора си „огненото момиче” през 2013 година, която&nbspповече

Много холивудски звезди имат общи неща. Признати са, богати и известни. Изпълнили са&nbspповече