Слави Трифонов отсече: Няма да се женя за Мартина!

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Дни преди 47-ия рожден ден на Слави Трифонов темата за сватбата и ергенлъка е най-обсъжданата сред екипа му. „Имам жена до себе си и така ни е добре. Оставам си ерген”, заявил пред колегите си Дългия, който бил категоричен, че няма да мине под венчилото.

От 4 години Слави Трифонов дели живота си с танцьорката от „Магаданс” Мартина Огнянова, а настъпи ли рожденият му ден (18 октомври) жълтите медии задължително го женят. Това станало и повод за поредната доза шеги от страна на колегите му. „Стига с тази сватба. И на 47 няма да надяна брачния хомот”, заявил Слави, който бил категоричен, че харесва живота си и няма никакви намерения да се обвързва в брачен съюз с Мартина, въпреки че много я обича.

„Мартина също не държи да се заробва с халка”, коментират близки до водещия, цитирани от Pik.bg. Вместо да сменя памперси, танцьорката предпочита да обикаля екзотичните места със Слави Трифонов. „Най-често отскачат до Монако, а Дубай им е станал като втори дом”, коментират близки до шоумена.

Любовта между Мартина и Слави пламва през 2009 година, когато танцьорката успява да открадне сърцето на водещия и той погазва основния си принцип, който забранява да се смесват личните и професионални отношения. „Мартина е пълна противоположност на Слави. Тя го спечели с позитивния си характер и умението да се смее дори в трудните моменти”, коментират от екипа на шоуто.