Ревю: Casio G-Shock GW-3000BD-1AER | Блогът на CasioWatches

16
Добави коментар
vandv
vandv

GW-3000BD-1AER е добър пример за G-Shock  на Casio. Той е аналогов и устойчив на удар и влиянието на вибрациите. За изработката на корпуса са използвани полимер и оксидирана черна стомана. Верижката също е от оксидирана черна стомана. Цялата осанка на модела излъчва масивност и сила. Едно от основните му преимущества е, че използва слънчева енергия, за да се задвижва. Това е практично, особено когато сте някъде навън сред природата и нямате възможност да сменяте батерии. Същевременно е съобразено с изискванията за опазване на околната среда. Часовникът може да се сверява чрез получаване на радио сигнали. Веднъж, след като е настроен на конкретно местно часово време, той получава сигнали, които показват точния час, където се намирате.

За много страни моделът може да бъде настроен така, че да преминава автоматично от лятно към зимно часово време. Фосфорното покритие на стрелките позволява продължително осветяване на дисплея в тъмна обстановка, дори след кратко излагане на светлина. Световното време пък е функция, която със сигурност ще се хареса на почитателите на пътуванията, защото могат да се осведомят за точния час в определени райони по света. Върху циферблата са изобразени данни за деня и датата. По-спортните натури със сигурност ще оценят възможностите на хронометъра. Ежедневната аларма напомня за важни събития, които се случват през всекидневно. Това става чрез издаване на звуков сигнал в предварително зададен час. За да тиктакат стрелките в безупречен ритъм, екипът на Casio е снабдил GW-3000BD-1AER с автоматични настройки на стрелките. По този начин се проверява позицията на стрелките и се коригира, ако това е необходимо.

Понякога отклонения в тази насока се наблюдават вследствие на удар или въздействието на магнитните сили. След първоначални настройки автоматичният календар на часовника изобразява точната дата. Минералното стъкло на модела е здраво, устойчиво на надраскване и защитава механизмите от повреда. Размерите на часовника са следните – 52,5 x 49,8 мм x 15,50 мм. Теглото му е 150 грама. Достатъчно голям и масивен е, за да „тежи” на мястото си. Определено не остава незабелязан от околните. Часовникът не се страхува от водата, защото има водоустойчивост от 20 бара. Това означава, че може да се използва по време на гмуркане.

Този истински боец е готов за всякакви изпитания и по всяко време и затова можете да разчитате на него. Фактът, че е произведен от престижна японска марка, пък е гаранция за точната му работа. При всички положения това е един здрав часовник, пълен с възможности, който може да Ви послужи във всякаква ситуация. Затова не се колебайте, а посетете сайта ни и си закупете този качествен часовник, който ще работи безпроблемно в продължение на дълги години и същевременно ще представлява един стилен и модерен аксесоар.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 9.0/10 (2 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Ревю: Casio G-Shock GW-3000BD-1AER, 9.0 out of 10 based on 2 ratings