Да оцелееш гол в океана 2675

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Да оцелееш гол в океана

18.10.2013 08:58 | Сериали

Поредицата “Ед Стафорд: Гол на необитаем остров” стартира този вторник и ще предложи на зрителите нова порция вълнуващи приключения.

Авантюристът Ед се завърна в Discovery Channel с предаването „Ед Стафорд: Гол на необитаем остров“.

Всеки вторник от 21 ч. зрителите ще могат да гледат как смелчагата оцелява 60 дни на необитаем остров.

Бившият капитан от британската армия е поставен пред предизвикателството да живее на самотен остров край Фиджи без вода, храна, дрехи и сечива. Екстремистът ще се опита да преживее сред високи дневни температури, сковаващ студ през нощта, диви зверове на сушата и акули във водата. Пред Стафорд стои задачата не само да запази физическото си състояние, но и душевния и емоционалния си интегритет в условия на пълна изолация.

Изпълнени с вълнуващи, екстремни и любопитни случки, сериите ще разкриват трудностите, пред които е изправен един мъж в името на оцеляването. 60-дневното приключение показва на зрителите колко силна може да бъде волята и колко важна е изобретателността, когато човек е изправен пред животозастрашаващи ситуации. Преди 3 г. Ед Стафорд стана световноизвестен като първия човек, преминал пеша цялата дължина на р. Амазонка за 859 дни, прехранвайки се с маймунско месо и пирани.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти