Вижте как бръснат Мария / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски събития,…

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Фолк певицата Мария пусна кадри от промяната на прическата й как бръснат едната част от главата й, забеляза bliasak.bg.

“Добро утро… Малко зад кадър от промяната”, сподели изпълнителката на „Пайнер“ в официалната си страница, публикувайки няколко снимки от процеса на подстригване.

По-наблюдателните й феновете забелязаха, че на няколко от кадрите се вижда как Мария е прехапала устни и се държи за лицето, докато фризьорката минава с машинката.

За никого във фолк жанра не е тайна, че изпълнителката има афинитет към дългите коси и не обича да скъсява прекалено прическата си. Само след като роди дъщеричката си Марая, феновете й я видяха с по-къса коса, тип дълга черта.

И макар да е коствало много на Мария да направи тази драстична промяна и от нежния рус нюанс и дълги коси да премине в доста по-грубия черен цвят и странично обръсване на косата, голям процент от феновете й са категорични, че изборът й на прическа е неподходящ!

„Ужасно груба прическа“, „Как можа да се окепазиш“, Защо бе, Миме? Беше си много добре и преди да си обръснеш главата. Все пак и модата мина вече“, Беше и много жалко, че не снима клип с русата коса, защото този й опит с русото беше успешен“ и „Черна коса ОК, но къде остава женското с полу-гола глава…“, бяха малка част от коментарите на феновете на Мария относно новата й визия.

Новини за Мария (Пайнер)
Интервюта с Мария (Пайнер)