Вили Марковска: Няма да робувам на телевизиите / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Актрисата Вили Марковска се опълчи на всички телевизионни продукции, които експлоатират и практически изнудват нея й колегите й с безумни договори и неустойки, забеляза bliasak.bg.

„Престанете да предлагате тези безумни договори на артистите! Това е парадоксално – неустойките не са съобразени с хонорарите и нашия пазар! Еми няма да се съглася да робувам – само и само да съм на екран! Има достатъчно такива, които са готови на всичко“, изригна в личния си профил в социалната мрежа Марковска.

Нещо повече, актрисата дори разкри, че в миналото е взимала хонорар от 120 лв. на снимачен ден, но е готова да се снима и без пари, стига да среща разбиране и сърцатост от страна на продукцията, а не да се заяждат с нея.

„Що за глупост да не дойдеш на време? Това е все е едно да забравиш да вземеш детето си от детска градина! В киното не може да не дойдеш на време. 120 лева на ден взимах преди 10 години – сега съм на 26-смятайте… Има и такива, които и за 100 лв. снимат, но проблемът не е в парите, защото съм снимала и без пари, когато е с кауза и от любов към киното… но те прекаляват“, обясни още Марковска.

Новини за Вили Марковска
Интервюта с Вили Марковска