dostavkata.com – експресни доставки на цветя и подаръци в София

1
Добави коментар
dosta
dosta

 
 
Вие сте професионалисти !!!! Ние също!!!
Да обединим, тогава усилия и създадем нещо съвършено !
Куриерска служба за доставка на цветя и подаръци

11 причини да изберете нашата служба за доставка на цветя и подаръци и да се обадите на 0879439668

1. Нашите куриери са винаги вежливи и усмихнати
Те са преминали специален курс на обучение и подготовка в областта на доставките на цветя и подаръци. Колко пъти Ви се е случвало доставчика да се държи неприятно, да звъни на получателя и да иска от него да слиза да си вземе пратката, а не той да му я поднесе пред вратата ? Е, при нас това не може да се случи – ние ще направим доставката Ви достоен завършек на Вашия труд и усилия !
 
2. Ако получателят на цветята или подарък не си е в къщи – ще се свържем с него и ще пренасочим доставката за друг час или адрес !
Да ще го направим, защото знаем, колко важно е това за Вас и Вашият бизнес! И само, ако доставката е невъзможна, ще върнем абсолютно безплатно букета или подаръка обратно до Вас. Колко пъти Ви се е случвало след неосъществена доставка доставчикът да иска да му заплатите връщане обратно на продукта? Много, нали ?!
3. Работим с удължено работно време и 365 дни в годината т.е.и в събота и неделя и празнични дни!
Фирмата ни работи от 7.00 сутрин до 21.00 вечер, но това не е всичко !!!! Ако имате доставка, която е поръчана извън тези часове – ще я доставим, необходимо е само да се свържете предварително с нас !
4. Нашите автомобили са подходящи за Вашите продукти и ще бъдат доставени в перфектния им вид и качество !
Да, ние няма да захвърлим Вашият „пакет“ на задната седалка или да го затиснем под други пратки и кашони – Вашата доставка ще пътува индивидуално, автомобилите ни са снабдени със специални канти с вода, в които могат да бъдат натопени букети с цветя !
5. При Ваше желание – ще документираме доставката със снимка !
Ще приложим и снимка с Вашата доставка, ако желаете това . Така Вие винаги можете да я изпратите на поръчителя на цветята или подаръка и той да има незабравим спомен.
6. Доставка извън София – няма проблем !
Доставката на Вашите цветя и подаръци никога не е била толкова лесна !
Ще доставим Вашият продукт и извън София на НЕВЕРОЯТНАТА тарифа от 0.28 лв. на километър или ще я изпратим чрез нашата партньорска мрежа още същия ден в следните градове – Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград, Шумен, Кюстендил, Дупница, Хасково, Димитровград, Стара Загора, Сливен, Казанлък, Плевен, Монтана, Ботевград, Карлово, Сопот, Враца , Сандански и Габрово !
Цената на тази експресна услуга е 21.00 лв.
7. Всяка наша доставка на цветя или подарък ще бъде разписана от получателя !
След извършената от нас доставка Вие ще бъдете снабдени с разписка от получателя и ще имате неоспоримо доказателство за извършената доставка на цветя или подарък .
8. Ако към Вашите цветя или подарък има да се добави още нещо и не сте го осигурили – можете да разчитате на нас !
Доверете ни се – ние имаме необходимия опит в това, след извършената от наш куриер покупка Вие ще бъдете снабдени с касов бон, който да удостовери размера на похарчената сума.
9. Нашите куриери доставят навсякъде – доставки на цветя и подаръци в болници, родилни домове, гробища, църкви, обществени заведения и празненства !
Доставяме цветя и подаръци навсякъде, където трябва, дали ще е поднесем цветя, букет за новородено или рози за някоя ВИП персона – за нас няма значение ! Цветя за погребение – да, ще ги занесем !
10. Извършваме дискретни доставки, при Ваше желание !
При Ваше желание ще доставим цветята анонимно или с необходимата дискретност – това не би Ви го предложила никоя друга куриерска фирма !!!
11. И най-накрая, но най-важното е , че всички остават доволни !!!
Още се колебаете ? Опитайте и се обадете на 0879439668