Ваня Червенкова нападна Ирина Флорин

2
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Певицата беше буквално разкъсана от критика от няколко съквартиранти, начело с Ваня и Йоана. Причината за насочването на агресията срещу нея вероятно бе фактът, че „обичайната заподозряна“ за номиниране Мира Радева се оказа с имунитет.

Ваня номинира Ирина Флорин, подразнена от факта, че певицата е получила от „Биг Брадър“ президентски апартамент. Според Ваня, Ирина била длъжна да споделя апартамента си със съквартирантите и да ги кани там. Освен това тя била много изолирана, а Ваня много искала да я опознае и да я попита за нещата, които чела за нея в „бялата, жълтата и друга преса“. „Според мен привилегиите се заслужават, а не се спускат отгоре“, заяви тя, цитирана от Блиц.

Вижте снимки на Ирина >>

С почти същите доводи Флорин си отнесе номинации от Йоана и Станка Златева. Според Йоана, на певицата й липсвала женска солидарност, както и „чувство за паника“. Флорин носела в себе си толкова ограничения, че колежката й не искала да си представя, че би могла да бъде нейна дъщеря.

Станка беше по-пряма: „Номинирам Иринка, защото има привилегията да спи сама, никой да не й хърка, да не пръцка“. Тя също не могла да опознае достатъчно певицата.

Ирина Флорин се опита да се защити, като каза, че споделяла апартамента си с другите, канела ги в джакузито. Тя обвини Ваня Червенкова в лицемерие и прекалено фамилиарничене.

Същата тройка вкупом номинира и Пламен Медаров с еднакви мотиви – бил много шумен, агресивен и досаден и яде прекалено много. Ваня пък не пропусна да клъвне най-големия си враг в шоуто – Мира Радева, като няколко пъти я нарече „пеещата готвачка“ и обясни, че когато тя и Ирина влязат в стаята, нейната група бърза да се изнесе от помещението. 

Павел Чернев също нападна Ирина Флорин. Той я нарече злобна, упрекна я, че подвиква на хората и играе роля пред съквартирантите.

Номинирани за изгонване тази седмица са Ирина, Ваня, Йоана, Пламен и Павел.