Тъжната история на едно малко момче

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Тъжната история на едно малко момче

Майката на момчето го е изоставила и сега то трябва да се грижи за болния си баща

8-годишният Гойко от сръбското селце Биелина разплака хиляди потребители в YouTube с тъжната си история. Момчето е изоставено от родната си майка. Сега той си има само баща, който обаче е болен и прикован за легло, пишат от posveta.eu. Сега малкият Гойко е този, който трябва да се грижи за своя родител.

Още преди 4 години майката на момчето решава, че ще напусне мъжа си и ще изостави детето си. Тя си отива от живота на Гойко и на Петър. Бащата и синът живеят сами в малка къща. Домът им няма ток и вода – абсолютна мизерия.

Гойко сам се грижи за баща си, който е на легло

До миналата година Гойко и Петър все някак успяват да свържат двата края, макар и много трудно, но след като бащата Петър си чупи единия крак, положението става трагично. Инцидентът, който го поваля на легло, се случил по време на цепене на дърва. Сметките започват да се трупат, а момчето поема всички задължения.

Потребителите в мрежата са развълнувани от Гойко и Петър. Мъката, която е изписана в очите им, разчувства  дори най-коравосърдечните. Добри хора са готови да помогнат на момчето и баща му. Така например студент от Белградския университет обеща с колегите си да изпратят помощ.

Чуйте песента на едно момченце останало без майка

Клюки.вс препоръчва и: