Инструменти за дома и ръчни инструменти

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Една от най-големите фирми в света, която се занимава с разработка на професионални инструменти за сервизите, както и на инструменти за любители и домашни майстори, е компанията TOPTUL и групата ROTAR GROUP.

Тези две сериозни организации са едни от най-сериозните компании в световен мащаб в този бранш и сега ще ви разкажем малко за тях и дейността им.

ROTAR GROUP е организация, която включва в себе си няколко производители на инструменти като TOPTUL. За тези от вас, които не са запознати – TOPTULе световен лидер в производството на инструменти и е марка за качество. Една от малкото фирми, която успя да направи търговски договор с тях и да продава изделията им в България, е Инструменти ЕООД или по-точно уебсайта instrumenti.org

Ръчни инструменти и тресчотки от TOPTUL и ROTAR GROUP

Мъничка част от инструментите, която тези производители разработват, са клещи, пирони, чикове, длета, бормашини, професионални инструменти, специализирани браншови инструменти, индустриални инструменти, както и много други подобни изделия.

Имайте предвид, че всички инструменти и тресчотки , които организацията произвежда, са сертифицирани от германската агенция за сертификати към Европейския Съюз. Тези компании притежават сертификат за качество ISO-9002, който се получава изключително трудно. Имайте предвид, че този сертификат не се дава веднъж и завинаги, а трябва да се защитава и доказва непрестанно и ежедневно, тоест компанията не може да си позволи отпускане, ако има намерение да предлага продукти със същото или по-високо качество.

Цените на инструментите на тези производители

Тук идва най-интересната част – цените на инструментите на тези компании са изключително ниски и това се дължи на факта, че тези фирми имат огромно производство или за да бъдем точни – над 15 000 000 произведени инструмента за една година, това е текущият капацитет на производствените мощности на тази огромна корпорация, местен, регионален и световен лидер в този бранш, с който всички останали се съобразяват, просто защото TOPTUL значи качество, много високо качество.