Тони Димитрова плакала за песента “Сезони”, но Стефан Диомов я дал на “Тоника”

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Певицата Тони Димитрова била открита за музиката от Ева и Гого от “Тоника”, разказва самата тя в интервю за “Преса”. Това се случило по време на един конкурс в Бургас, чийто председател на журито бил Стефан Диомов.След изпълнението на Тони, при нея дошла Ева и я попитала :”Ти къде си била досега?”, разказа още певицата. На другия ден същото я попитал и Диомов и след това я извикал в студиото да запише песен.

Според Тони Димитрова, Стефан Диомов не я е лансирал много ,защото не бил убеден, че ще има успех, тъй като не е висока 1.70 метра и няма талия 50 см. Певицата разказва, че много е искала да получи песента “Сезони”, но композиторът я дал на “Тоника”.

“Много плаках за тази песен”, признава тя. Но през 2006 година, “Тоника” били в конфликт и тогава композиторът предоставил песента на нея. Димитрова твърди още, че най-голямата й мечта била да стане актриса. Затова смята ,че е осъществила съкровеното си желание, като е участвала в две постановки на Бургаския драматичен театър.

Не се чувствам жертва на любовта, напротив, смята Тони Димитрова. Според нея, тя наистина е пяла повече за любов, отколкото да я преживява, но не смята това за нещо лошо.”Не мога да тръгна на лов за гадже, това е далеч от акъла ми”, признава певицата. /БЛИЦ