Автоматичните часовници на Seiko

3
Добави коментар
goshozleq
goshozleq

Автоматичните часовници на Seiko  не изискват подмяна на батерията. Те се задвижват от популярните в момента автоматични механизми 7S2621, задействани от движенията на тялото. За разлика от колекцията от часовници на Seiko с кинетична технология, то тези имат автоматичен самонавиващ се механизъм. Автоматичните механизми са такива, при които ако бъде носен часовникът всеки ден, то той не се нуждае от навиване. Единственото, което е нужно, е часовникът да бъде настроен на правилния час и при разклащане се зарежда и дава възможно най-точното време с резерв от мощност до 40 часа.

Когато се носят ежедневно автоматичните часовници не се нуждаят от повторно навиване. Ако не бъдат носени за един ден, те все още ще работят на следващата сутрин, но се препоръчва да се навиват чрез въртене на коронката около 20 пъти. Това ще гарантира, че часовникът е напълно зареден. SNXS80 е изработен от висококачествена стомана и е със златисто покритие и циферблат и впечатлява с изтънчената си визия. Има класически стил и кръгла форма на корпуса. Той е един от представителите на колекцията часовници на Seiko със самонавиващ се автоматичен механизъм и затова не е необходима подмяна на батерията му. Перфектното допълнение е към всеки мъжки тоалет и разполага с водоустойчивост от 30 метра. Върху циферблата му е  изобразена информация за деня от седмицата и дата от месеца. Кварцовият му механизъм го прави изключително точен. Има минерално стъкло, устойчиво на надрасквания. Комфортен е за носене, издръжлив и на достъпна цена.

Диаметърът на корпуса му е 38 мм, а дебелината – 12 мм. Този елегантен часовник би подхождал на всеки почитател на аксесоари с класическа визия. Златистото му покритие не само допринася за здравината му, но и добавя класа към неговото излъчване. Това е един типичен представител на серията от автоматични часовници на компанията, който дава представа за достойнствата им. Подобен на този модел е и SNK642K1. Той също е в златисто и е подходящ за почитателите на изтънчения стил. Има и редица други модели, които впечатляват със своята визия, издръжливост и безупречна точност. Автоматичните часовници са допринесли за увеличаването на популярността на марката Seiko, тъй като разполагат с необходимите технологии и външен вид, за да привлекат мнозина клиенти. Сред тях има и по-спортни модели със силиконови каишки. Независимо автоматичен часовник с какъв стил предпочита даден клиент, то със сигурност може да го открие сред продуктите на марката. Инвестирането на средства в него ще е една сигурна инвестиция в бъдеще, тъй като ще разполага с висококачествен продукт, който е подходящ за дълготрайна употреба и същевременно е достатъчно елегантен.