Сватбата на Петко и Яна – 50 бона (СНИМКИ)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Петко Димитров и Яна Акимова се венчаха при драконовски мерки за сигурност. 15 гарда пазеха младото семейство от нахални папараци и въпреки това снимки от щастливото събитие изтекоха в мрежата.

Минути преди младоженците да пристигнат в ресторанта охранителите отцепиха района, а колите с гостите се пропускаха една по една, разкрива „Всеки ден”. В най-щастливия си ден хубавата Яна заложи на рокля на Ели Сааб за 20 000 лева, а пък Петко се появи в изискан костюм от италиански платове.

Пред ресторанта Петко и Яна пристигнаха с различни коли. С лимузина пристигна и кума Иво Тонев, който е близък приятел на Петко Димитров.

Празникът на влюбената двойка бе уважен от около 300 души, сред които двете бивши на Петко Димитров – Мария Игнатова и Преслава. Николета и Валери също бяха сред ВИП гостите и макар да дойдоха отделно, двамата цяла вечер седяха един до друг. Звездната сватба събра и почти всички участници от “Dancing Stars”, а Илиана Раева бе една от най-елегантните дами. Съпругата на Наско Сираков грееше в рокля на „Емилио Пучи”. Изненадващо за всички Азис не се появи нито в църквата, нито на партито.

Според „Всеки ден” само за тържеството Петко Димитров се е бръкнал с 50 000 лева.

Първо видео от сватбата на Петко и Яна може да видите ТУК>