Как да си оправя живота?

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Самотата на едно същество се измерва с мислите, които изпълват съзнанието му.

Здравейте, нуждая се от съвета ви….

И така ето я и моята история:

Всичко започна преди 3 години, смених работата си и там попаднах в една компания от млади момичета на моята възраст. Те бяха без никакви задръжки ,излизаха всяка вечер до сутринта. Така и аз станах като тях не ме интересуваше нищо.

Постоянно излизах с тях или бях на работа. Като излизах се забивах с различни не търсех нищо сериозно. Година по -късно срещах покрай едно от момичета любовта на живота ми, според мен тогава. Той беше перфектния имаше хубава работа, изглеждаше страхотно,умен ,интелигентен  и самостоятелен.

Всичко за което съм мечтала, та дори повече. Започнахме да се вижда ме и да излизаме по-често заедно. Той започна да ми удря спирачките, да ми показва ,че това не е редно, че не трябва така да живея, че пренебрегвам всички заради тези момичета и т.н.

До някъде го слушах, ударих си спирачките, промених се, но моментно. А с него винаги когато нещата тръгваха да се получават ,нещо се случваше и те се разваляха. Наистина много страдах по него и всеки път се чудех какво се е случило, като той показваше че има симпатии към мен дори повече. Но нещо все не се получаваше, когато отношенията ми с него окончателно приключиха ,аз бях съсипана. Него виждах дълго време, после карах момичето което го познаваше да му звани, да го видя за малко. И така това се повтори 3-4 пъти през период от 2-3 месеца,през този период аз бях станала, като преди даже и по зле. Нищо не ме интересуваше само кога ще излизам.

След година и половина се оправих ,преодолях го. По същото време се скарах и с момичетата. Оказа се, че далеч не са това за което ги мислих. Те ме обвиниха за неща ,които не съм направиха. След известно време разбрах че точно това момиче което ме   запозна с въпросното момче е била причината да не се съберем с него. Правела е интриги между нас от завист , че преди време тя го е харесвала, а той нея не.

Още много неща разбрах ,които са ми правили зад гърба. Оставих ги не се занимавам с тях вече. Но проблема е че не знам какво да права с живота си , колкото и глупаво да ви звучи. Живота които водих не беше правилен. Но някак си не обръщах внимание на нищо, а сега все едно всичко се струпа върху главата ми. Не знам какво да права от къде да започна.

Чувствам се много самотна. Някак си не мога да управа живота си. Искам да изляза да отида на дискотека като преди, но уви и приятелките които имам , но пренебрегвах са сериозно обвързани. И честно да ви кажа това още повече ме депресира. Иска ми се петък и събота да изляза, но няма с кои.

Тоест има :варианта е да изляза с някоя стара приятелка която цяла вечер да ми разказва за гаджето и или още по зле да е с гаджето си. Не знам какво да права…..

Как да си оправя живота?