Декодер Opticum HD T90 N2 – Цифрови приемници за LCD, Plasma и кинескопни телевизори – Приемници за цифрова телевизия от…

2
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Декодер Opticum HD T90 N2 – подходящ за всякакви телевизори

Декодер Opticum HD T90 N2 печели първа награда на изложението във Варшава през 2012 г. в категорията Цифрови приемници. Полският производител GLOBO продава над 1 млн. декодера на Полския пазар. Основната отличителна черта на цифровия приемник е подобреният софтуер. Интерфейсът е с модерен флат дизайн с контрастни цветове, а шрифтовете са уголемени, което е удобство за възрастни хора.

Декодерът е подходящ както за по-нови телевизори тип LCD, Plasma и др., така и за по-старите кинескопни телевизори. Свързването с LCD и Plasma телевизори се препоръчва през HDMI, докато за старите телевизори можете да използвате AV (CHINCH) или SCART букси на телевизора си.

Какво е в комплекта?
– 1х Декодер Opticum T2
– 1x Дистанционно управление
– 2х Батерии клас ААА
– Ръководство на потребителя
– Гаранцонна карта

Предната част на декодера е оборудвана с удобен LED дисплей. За Ваше удобство, той може да се използва както за номератор на каналите, така и за дигитален часовник, който показва времето.

Декодерът е оборудван с упътване на български език, меню на български език, мултимедията разчита български субтитри. Декодерът е напълно съвместим с излъчването на цифрова телевизия в България.

Декодер Opticum HD T90 N2 разполага с много кодеци за възпроизвеждане на различен тип мултимедия от флаш памет. Може да възпроизвежда повечето формати филми, музика и снимки, директно качени върху флашка.

Декодерът се предлага с 24 месеца гаранция от производителя.

 

Поръчай декодер Opticum HD T90 N2 – цена 59 лв.