21 Окт Вторият трейлър за „Замръзналото кралство” Избрана

1
Добави коментар
stoyan.sh
stoyan.sh

От няколко дни в интернет се върти вторият трейлър за „Замръзналото кралство” предстоящата класическа приказка на Disney, разказана с помощта на 3D анимация. Сигурно вече звуча като чутовно мрънкало, но и подробната реклама не ми допада. Хич не ми се вярва, че „Замръзналото кралство” е най-добрата анимация за Disney след „Цар Лъв”, както твърди видеото. Но пък знае ли човек?!

Първо, единственото неоспоримо качество на предходния доста разочароващ трейлър бе скритата мотивация на ледената принцеса. Уви, тук историята й е издадена до степен, която не предполага киноизненади. Пък и чудесно пасва на вече клишираната концепция за нелошите злодеи, която Disney налага от „Планетата на съкровищата” насам. В списъка със спойлерите се включва и издадения произход на снежния човек Олаф, който е оглавил маркетинговата кампания в приказката (същински Скрат ама от лед). От друга страна шизофреничното момчешко поведение на сестрата Анна е изрязано от рекламата, за сметка на част от първата издадена песен, която в контекста на анимационния екшън дори звучи неприятно.

И все пак трейлърът показва ясно, че „Замръзналото кралство” ще е истинско 3D пиршество за окото, макар повечето ледени номера да сме ги виждали миналата година в „Чудната петорка”. 

Премиера в България: 29.11.2013 (Frozen / Форум Филм България / Walt Disney Pictures)

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂