Как да се грижим за бижутата си?

1
Добави коментар
georg4610
georg4610

Бижутата се неотменна част от стила и външния ни вид. Да се стремим да изглеждаме добре не е просто  суета. Колкото и да твърдим, че външният вид не бива да определя човека, ежедневно самите ние допускаме външния вид на другите да определя мнението ни за тях.

В това да се поддържаш няма нищо лошо. В крайна сметка не живеем сами, а сред хора. А никому не е приятна гледката на красива, но занемарена жена. За това винаги обръщайте внимание на начина по който изглеждате. Нека дрехите бъдат чисти и изгладени, а бижутата – подходящи и лъснати до блясък.

Добре е да си изградите навик да почиствате бижутата си, както го правите с всички останали вещи. Не оставяйте среброто да почернява. Едно от най-неприятните неща, които можете да причините на бижутата е да не се грижите правилно за тях. Не оставяйте кристала Сваровски, който стои на любимия Ви пръстен, целия в отпечатъци от пръстите Ви. Така ще се изгуби блясъка му. Винаги носете накитите си за почистване при бижутер. Специалистите разполагат със специални пасти и продукти, с които да възвърнат сиянието на Вашите скъпоценности.

Но няма нищо по-неприятно от надрани, огънати или леко счупени накити. Никога не си позволявайте да носите пръстен, на който е паднал едно от камъчетата. Колкото и да си мислите, че в края липсата му не се забелязва, всъщност не е така. Тези неща правят впечатление. Поправете бижуто и едва тогава се окичете с него. И разбира се, най-важното е въобще да не позволявате да се стига до счупване или други инциденти с бижутата Ви.

Винаги сваляйте бижутата вечер, преди да си легнете, и ги съхранявайте в кутийки. Има толкова красиви и практични кутии за бижута на пазара. Те са за това – да предпазват скъпоценностите Ви. Не оставяйте последните лъскави бижута с камъни Сваровски, които половинката Ви е подарила, да се надерат или счупят, заради Вашето нехайство.

При изписване на заглавието и етикетите „Как да се грижим за бижутата си? бижута грижа за бижута поддръжка на бижута „, понякога те могат да бъдат написани като: ньн аь яе жисэсп юь фсэкшьшь яс? фсэкшь жисэь юь фсэкшь здааищэнь хь фсэкшь уду од ие х,ргр; пд /ргвйдйд ир@ /ргвйд х,ргд пд /ргвйд мфоо,цгуд кд /ргвйд udu od ie h,rgr; pd /rgwjdjd ir@ /rgwjd h,rgd pd /rgwjd mfoo,cgud kd /rgwjd kak da se grivim za bivutata si? bivuta griva za bivuta poddryvka na bivuta