Спечелете енциклопедията „100-те най-красиви града в света“

1
Добави коментар
pgp

Каним Ви на пътешествие през пет континента заедно с LuckyStar.BG!

Превъзходно илюстрираната книга „100-те най-красиви града в света“ ще Ви отведе на околосветско пътешествие към средновековните градове на Европа, пазарите на Ориента и небостъргачите на модерния западен свят.

В книгата се разказва подробно за сто специални града: Париж с шикозните му широки булеварди, приказният Маракеш, вечният град Рим, мултикултурният Лондон, леярската пота Кайро, градът на изящните изкуства – Флоренция и родното място на тангото – Буенос Айрес.

Въпреки огромните различия помежду си, тези 100 града имат една обща черта. Всички те носят неизличимия характер на жителите си и тяхната история. Комбинацията от великолепна архитектура, създадена от владетелите им през вековете, извисяващите се към небето храмове, джамии и църкви, както и колоритният живот по широките булеварди, създава неповторимата атмосфера във всеки от тези градове. Тя ги превръща в магнит за ценителите на културата и красотата.

За да се включите в тегленето на томболата за тази страхотна книга, трябва да се регистрирате в LuckyStar.bg. Съответното бутонче, през което да го направите, ще откриете в горния десен ъгъл на сайта. Ако вече сте се регистрирали, трябва да влезете в профила си и да кликнете върху бутона „Участвам“.

След това използвайте уникалния си линк, за да поканите колкото можете повече приятели. Напомняме Ви, че всеки, който се регистрира за томболата през Вашия линк, ще Ви донесе допълнителен шанс точно Вие да спечелите наградата.

Краен срок за участие: 27 Октомври 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.