Продават „Победа“ на цената на BMW (СНИМКИ)

1
Добави коментар
tedy79
tedy79

Украински интернет-портал за покупка и продажба на автомобили публикува обява, с която се предлага самоделна машина „Победа“, построена на базата на Mercedes-Benz, съобщава агенция Topgir.com. Собственикът на уникалното возило е готов да се раздели с него срещу $75 000. Изданието припомня, че за тази сума може да се закупи ново BMW 4-Series, Audi TT или „напомпаното“ Audi RS3 Sportback.

„Направен на базата на Mercedes – окачване, трансмисия, двигател, електроника и салон! Напълно ексклузивен автомобил – един на света. В него е вложено много и е направен от душа и сърце. В идеално състояние е. Имал е само един собственик. Възможност за бартер“, гласи обявата.

Това не е първият подобен автомобил, обявен за продажба в Украйна. Преди няколко години в eBay бе изложен автомобил ГАЗ-21, в чиято основа бе Jaguar XJ40 от 1993 г. Машината се продаваше в Киев, като разчиташе на 3.2-литров V6 с мощност 200 к.с. и автоматична скоростна кутия. В крайна сметка уникалното возило бе купено за $44 000./БЛИЦ