Еротичен модел назначена за секретарка в НЕК

2
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Елена Миланова е служител на НЕК от 15 години. В профила си във Фейсбук тя коментара:

„Шок и ужас или тотално падение? Това се питам за институцията, в която работя от 15 г. От 2-3 седмици на етажа, на който работя, се разхожда нова колежка. Момичето е на около 24-25 години и наистина е много красиво. Разпитах колежките и се оказа, че е назначена като технически сътрудник в Управление „Обществени поръчки“. Разбрах, че се казва Елена Бончева и е еротичен модел, снимал се за мъжки списания. Та сладураната е назначена за технически сътрудник и се подписва под заплата от 3000 лв. на месец“.

Пресаташето на НЕК Христина Стоянова обясни пред Нова телевизия, че има момиче на име Елена Бончева, което работи като секретарка в дружеството.

Мнение:

Дотук няма нищо скандално, по-скоро е похвално, че една красива жена първо е показала красотата си по стилен и красив начин, а след години е решила да се развива, не да разчита на външния си вид, за да осигури живота си, както правят много момичета. Елена може да бъде само добър пример и нищо повече.
Кристина Диманова

Прочети още »

„Има човек с такова име при нас. Назначена е като технически сътрудник със срок за изпитване 6 месеца. Но не мога да потвърдя, че жената с фотосесия от „Плейбой” е същата, която работи при нас. Не смятам, че това трябва да бъде истерично разнасяне по медиите”, каза Стоянова.

По думите й Елена Бончева работи като секретарка в дружеството, без да уточнява на кого точно. Христина Стоянова обаче категорично отрече в НЕК да се дава по 3000 лв. заплата. Според пресаташето, за заемане на длъжност „технически секретар” не е необходимо да се притежава висше образование.

24-годишната Елена Бончева е родена в Нови пазар и е израснала в Бургас, пише „Стандарт“. Като малка живяла в родния си град. По-късно отива в Шумен, където учи. А след това се премества трайно в София.

Дебютът й е на страниците на Playboy – с фотосесия в билярд клуб. Провокативните й снимки излизат в броя от април 2006 г. Тя не е на корицата, но е „момиче на броя“. Фотосите й са публикувани на няколко страници. През 2008 г. Бончева се появява и в списание FHM, където отново има две страници със снимки.

В края на 2007 година във Външно министерство избухна скандал, след като Лила Георгиева – референт за Гърция и Кипър в Дирекция „Двустранни консулски отношения и консулска защита“, публикувала свои еротични снимки в личния си сайт. Тогавашният външен министър Ивайло Калфин й наложи дисциплинарно наказание „отлагане на повишение в ранг до една година“. След като то изтече обаче, Георгиева бе назначена за консул в Чикаго.

Вижте снимки на Елена