Импланти за прасеца на крака

11
Добави коментар
angelico
angelico

Имплантите за пръсеца на крака се използват за изкуствено подобряване на обема и визията на мускулите в долната част на крака Тази процедура е много популярна както при мъжете, така и при жените, които търсят по-атлетична визия и тонус в долната част на крака, но не са в състояние да постигнат това чрез упражняване. Този тип имплантанти са предназначени да ви дадат по-балансиран външен вид с формата на горната част на крака. Тази процедура се извършва по естетични и реконструктивни или и двете причини. Имплантите създават пропорционалност и подобряване на външния вид не само на краката, но и на цялото тяло. Всички имплантанти за прасеца са изработени от силикон, солиден но мек.

Тези които желаят такива имплантанти трябва да бъдат в добро здраве като цяло, психологически стабилни и да имат в предвид че тези имплантанти са предназначени за подобряване на естетическите форми, а не съвършенство. Процедурата трябва да се извърши след консултация с квалифициран козметичен хирург, за да се определи дали кандидата е подходящ. По време на тази консултация трябва да се обсъдят личните козметични цели и очаквания. Тази процедура може да бъде комбинирана с други процедури, които в съчетание да постигат крайната цел – тонизиране външния вид на краката. Това включва бедрата, третиране на целулит и липосукция за по-стройна форма. Също така епилация с IPL (интензивна пулсираща светлина) може да бъде направена за подобряване на гладкостта на кожата, текстурата и тонуса.

Процедурата по имплантирането може да отнеме до 2 часа. Препоръчва се обща упойка съчетана с престой за една вечер в болницата. По време на имплантирането  се прави иригация в естествените гънки зад коляното. След това се създава джоб достатъчно голям, за да се вкарат силиконовите имплантанти. Използваните слабо разтворими импланти се захващат за прасеца на всеки крак. Тази област, състояща се от мускули и мазнини, формира драскотина върху тъканта, която ще помогне да имплантанта да седи на място. Накрая разреза се затваря, като се поставя превръзка за намаляване на подуването и дискомфорта.

Подуването е умерено през първата седмица, след което постепенно се разсейва. Обикновено се получава леко натъртване, което може да доведе до доведе до нагрубяване в долната част на крака. Повечето пациенти могат да се възстановят много леко и да ходят пеша и извършват всички рутинни дейности след първата седмица. Високата физическа активност трябва да бъде избягвана за около шест месеца.

Всички хирургични процедури носят риск, както понякога и усложнения. Рисковетя могат да включват инфекции, загуба на кръв, събиране на течност, разместване на имплантанта или оставяне на белег. Съществува и риск от нежелана реакция. Значителните усложнения от имплантите за прасци са необичайно явление. В изключително редки случаи имплантантите могат леко да отслабят мускулите. Ако имплантатът е замърсен, напукан или се движи, може да се наложи да бъде премахнат, което не винаги става с една процедура. Ако мислите, че имате проблем с имплантанта след операцията трябва да се свържете с Вашия лекар незабавно.