Сладурски идеи за грима и маникюра на Хелоуин

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Нощта на Вси Светии наближава, а ние сме готови да впрегнем вси сили, за да изглеждаме подобаващо. А именно – плашещо, или поне ефектно издокарани в плашещата тематика.

Може би не сте от хората, които ще се омотаят в тоалетна хартия, за да докарат вида на мумия. Може би ви се струва банално и да сложите опашка и ушички, да си нарисувате мустачки и да се изявявате като черната котка на Баба Яга.

В такъв случай ви предлагаме две идеи, които хем са нестандартни, хем ще задоволят желанието ви да не се маскирате твърде много. Те ще бъдат просто акцент в обикновения тоалет, но ще постигнат необходимото настроение.

Първото ни предложение е да се опитате да изкопирате показания на снимката впечатляващ грим.

Втората идея се отнася до маникюра. Намираме тези нокти мумийки за много сладки. Ако сте съгласни с нас и ги искате върху собствените си ръце, ето какво трябва да направите:

1. Не се плашете от сложния вид на маникюра. Вече сме обяснявали подробно техниката за рисуване върху нокти с вода. Припомнете си я.

2. За да постигнете желаното красиво преливане на цветовете в маникюра, не ви трябва нищо специално. Само съд с вода и клечка за зъби. А цветовете на лаковете за нокти, с които можете да нарисувате конкретно мумии, са: бяло, бежово, тъмно кафяво и черно.

3. Ако не си намерите пластмасови мърдащи очички като показаните на снимката, можете просто да си нарисувате такива с черен и бял лак.

Желаем ви вълнуваща вечер на Вси Светии! Ако искате да ви даваме полезни съвети относно подготовката и за други празници, можете да се присъедините към Jenite.bg във фейсбук!