Голата Риана се къпе във вана

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Риана за пореден път разкри провокативната си натура чрез любимия си Instagram, след като вчера качи нова доза снимков материал, този път директно от ваната. Певицата е решила да се щракне, докато се къпе, както може да се убедите от фотосите пред вас.

Междувременно РиРи продължава да обикаля света, но за разлика от приятните преживявания в Южна Африка и Нова Зеландия, Абу Даби едва ли ще бъде запомнен от певицата с усмивка.

Instagram / Rihanna В неделя Риана реши да използва посещението си в арабската държава, за да осъществи поредната си фотосесия, този път издържана в мюсюлмански стил. За целта певицата позира пред Голямата джамия в Абу Даби, облечена с модерно подобие на бурка. Местните обаче осъдиха строго делото на РиРи.

Instagram / Rihanna Изпълнителката на Diamonds качи в Instagram и поредна своя плажна серия от снимки, като този път бе заложила на гащеризон с флорални мотиви и черни екстеншъни, покриващи късата ѝ коса.

Instagram / Rihanna Останалите нови снимки на Риана може да разгледате в нашата галерия. А ако тази статия ви е била интересна, присъединете се към Jenite във Facebook!