Успяхте ли да го познаете? видяна 2464 коментари 1

2
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Джейк Гиленхал шокира с появата си на 17-ите Годишни Холивудски Филмови Награди.

Чаровният актьор се е разделил с над 10 килограма от теглото си, но слава Богу не по здравословни причини, а заради нова роля.

Четете още: Детски снимки на звездите

Предстои да видим Джейк във филма Nightcrawler, в който изиграва криминален репортер на свободна практика, който се замесва в опасен подземен свят свят, скрит зад привидните блясък и красота на Лос Анджелис.

В името на изкуството един от сексимволите от младото актьорско поколение се раздели с атлетичното си тяло, на което се наслаждавахме в продукции като „Принцът на Персия“.

Гиленхал споделя пред журналисти, че причината да се подложи на толкова драстична визуална промяна е проста – героят му е гладен за истина, за предизвикателства, гладен за оцеляване, гладен от чисто физиологична гледна точка.

„Знаех, че Лу е гладен, затова му влязох в положението, бях винаги малко гладен“, казва още Джейк. „Филмът се развива на място, където има пустиня и тя се разпростира по много начини – има много разкош, а в същото време и много простор и пустота“.

Четете още: В името на ролята: Драстично отслабване

32-годишният актьор споделя, че тайната на отслабването му не се крие в определен режим или съзнателно гладуване, а в старателното претопяване в същността на героя Лу. Джейк започнал да живее и мисли като героя си, хранел се само когато имал време и пари, занимавал ума си с друга храна. Храна и приключения в подземния свят, които предстои да види в Nightcrawler.