Кой стои зад твоята маска

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Грижовно мамче

За себе си тя на практика не мисли, основната й грижа в този живот е любимият й човек и децата й, ако има такива. Става по първи петли, пече банички и филийки, за да не би, недай си Боже, закуската да е нискокалорична и домочадието да остане гладно. Мамчето строго следи всичките й “деца” да си вземат шалчетата на излизане, за да не се простудят.

За грижовни мамчета обикновено се женят мъже, които като деца са били лишени от майчина любов и грижи, а също и такива, които са били възпитавани от властна, потискаща с авторитета си жена. С течение на времето в семейството на грижовното мамче непременно започват да възникват проблеми, тъй като с годините тя става все по-взискателна и досадна. Все й се струва, че членовете на семейството се държат с нея като със слугиня й че й дължат повече уважение. Ето, тя прави всичко за тях, а те… Интимните отношения в такава двойка са далеч от съвършенството, тъй като мамчето рядко обръща достатъчно внимание на своята външност, а сексуалността смята за нещо мръсно и недостойно за порядъчната жена. По тази причина сексът под одеялото и при загасена лампа, при това веднъж в месеца, е всичко, на което може да разчита нейният съпруг.

Вечно дете
Тя е по детски непосредствена, мила и беззащитна и дори на 35 прилича повече на тийнейджърка, отколкото на зряла жена. Обожава ярките сексапилни тоалети, хубавата козметика и сладкишите. Обича някой да се грижи за нея и в буквалния смисъл на думата да я носи на ръце. Баровете, ресторантите, шумните купони са единственото, което я интересува истински, но прането, чистенето и други подобни не са за нея. Редом с “вечното дете” мъжът се чувства весел и всемогъщ. Особено ако самият той отдавна е излязъл от момчешката възраст и разполага с достатъчно средства, за да задоволява исканията на капризната си любима. Той тича по среднощ да й купува сладолед, защото знае, че за награда ще получи потресаващ секс. На сутринта с удоволствие ще разказва на приятелите и колегите си, че за пореден път не се е наспал. И всичко това щеше да е прекрасно, а животът – безкраен празник, ако нещата не приключваха с появата на истинско дете в семейството.

Жена вамп
Тя се стреми всичко по нея да е като на холивудска звезда и дори под дулото на пистолет не би се съгласила да се покаже в старите си джинси и без всякакъв грим. По-голямата част от свободното си време прекарва в козметичните салони, фитнесклубовете и модните магазини – нейното житейско кредо е, че трябва да изглежда като извадена от кутийка. Фаталната жена е побъркана на тема секс и любовни романи – за нея те са нещо като инструкция за действие. Впрочем тя и без тях знае как да се харесва на мъжете.

Тази категория жени са особено опасни, тъй като се отличават с невероятно лекомислие. Днес са с един мъж, утре – с друг. Те оставят зад гърба си разбитите сърца като омръзнала им рокля, безмилостно изхвърлена в стария гардероб. Но това не бива да ви изненадва, защото жената, избрала тази роля, изисква пълна свобода на действията и не зачита чувствата на другите. Но да бъдеш жена вамп е и опасно занимание – защото можеш да загубиш хората, които наистина са те обичали, и да останеш с празни ръце.

Бизнесдама
Тя не се интересува от нищо освен от работата си и е готова да й се посвети изцяло. Защо е така? Поради факта, че само чрез кариерата тази жена може да си осигури финансова независимост, което да я направи истински щастлива. Тя има апартамент, кола, скъпи тоалети и последен модел мобилен телефон. Единственото, което няма, е личен живот, а и трудно би могла да си го осигури, след като от 8 до 24 часа е в офиса си.

Самостоятелните, умни и самоуверени бизнесдами страшно се харесват на мъжете, но животът с такава жена не е по силите на всеки. Нейните изисквания са твърде високи, а за да им отговори, мъжът трябва да надмогне себе си и да извърши чудеса от героизъм. Готов ли е всеки на това?

Мъжко момиче
Трудно можеш да я отличиш от тълпата, защото тя играе ролята на мъжко момиче. Носи само джинси и тениски, не ползва никаква козметика и предпочита късата разбъркана коса. Тя е умна, разсъдителна и сговорчива. Умее да изслушва и разбира мъжете, а те много ценят това. Те идват, изпиват бутилка бира, бъбрят за проблемите си, на прощаване може да я целунат по бузата и да кажат едно: “Ти толкова добре ме разбираш!”. След което да изчезнат за половин година. Ако все пак такава жена успее да се омъжи, тя създава идеално семейство, основаващо се на принципите на общите интереси и взаимното уважение. Но все пак си струва тя да се замисли за промяната на имиджа си.