Сладки, по-сладки, най-сладки идеи за закачалките вкъщи

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Ако сте чели „Мечо Пух“, вероятно си спомняте главата, „Ийори има Рожден ден и получава два подаръка“. Доброто намерение на Пух е да го изненада с гърненце мед, но гладникът не устоява на изкушението и в крайна сметка магаренцето получава „Полезно Гърненце, да си слага Разни Неща в Него“. 

Напомнихме ви този сладък момент, тъй като днес и ние ще ви предложим няколко такива хрумвания – само че не за гърненца, а за закачалки, да си закачате Разни Неща на Тях.

Симпатичните съвети са подходящи както за свежа младежка квартира, така и за дома на весело семейство с деца.

За осъществяването на първата идея ще ви е необходима единствено стандартна топка за тенис. А единственото, което трябва да направите с нея, е да ѝ нарисувате очи и да направите хоризонтален разрез под тях. Снимката най-горе показва как изглежда готовата закачалка, а също и някои от разнообразните ѝ приложения.   

Второто ни преложение е свързано с доброто старо Lego, или с друг конструктор от същия тип. Окачете на стената до входната врата голямата плоскост, върху която се строят къщичките. Направете си сладки ключодържателчета, като пробиете дупки в елементите от конструктора и закачите към тях халки за ключове. 

Щом се приберете вкъщи, ще можете съвсем лесно да закачите ключодържателя на мястото му върху плоскостта.

За осъществяването на третото ни предложение, можете да използвате най-обикновена, скучно изглеждаща закачалка с кукички в различни цветове. Лесно ще я преобразите във вълнуваща джунгла. Само трябва да се въоръжите с боички, да нарисувате любимите си животни в гръб и да боядисате „опашките“ в характерните за съответното зверче багри.

Още интересни предложения за домашно измайсторени закачалки ще намерите в други две статии от темата ни за октомври „Направете си сами“:

Няколко сухи клона = 5 свежи идеи

Нов живот за старите порцеланови чаши

Ако искате да получавате още артистични интериорни съвети от нас, можете да се присъедините към Jenite.bg във фейсбук!