Превърнете масичката за кафе в стилно бижу

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Малката, но кокетна масичка за кафе съвсем заслужено може да бъде наречена бижуто на интериора. Със своите симпатични размери, функционалност и стил тя е предпочитана мебел във всеки дом.

А как тя да изглежда още по-ефектно и гостите ви да си казват „уау” всеки път, когато седнат около нея на по чаша кафе или чай, може да разберете от съветите, които ще ви дадем в тази статия.

Pinterest! Подберете цветовете Придържайте се към определена цветова палитра, за да изглежда масичката ви за кафе изчистена и стилна. Заложете на неутрална комбинация, като например черно и бяло, или пък на по-дързък и ярък вариант – нюанси на червено или зелено. Добавете дълбочина и нотка лукс чрез поставянето на метални предмети.

Pinterest! Подредете книгите Книгите или купчините със списания са сред най-отличителните белези на масичката за кафе. Подредете върху или под нея любимите си издания, към които посягате често, за да се почувствате още по-уютно и комфортно, а и за да разкриете на гостите си повече за своите интереси.

Pinterest! Скрийте излишното Дистанционното и другите мотаещи се по масичката за кафе предмети дръжте в шикозни кутии, избрани от вас в съответствие с цялостния интериор.

Pinterest! Добавете внушение Изберете един по-обемен и висок предмет, който да разположите в центъра на масичката за повече внушителност. Това може да бъде тънка, но висока ваза с цветя или пък някой любим ваш сувенир.

Още интересни предложения за масичката за кафе може да разгледате в нашата галерия. А ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!