Сексбомбата на НЕК Елена Бончева от Каспичан закриляна от варненска групировка

8
Добави коментар
mignews
mignews

Сексбомбата Елена Бончева, която нашумя с голите си снимки, е лична секретарка на директора на дирекция „Обществени поръчки“ в НЕК Димитър Карамитрев.

Тя е родена на 17 април 1982 година в Каспичан, откъдето са и родителите й. В Бургас идва през 2007 г. като първо започва работа в магазин за мобилни апарати „Германос“, но набързо е освободена, след което става продавачка в един от филиалите на „Офис уан“, пише бургаския сайт „Флагман“.

„По това време Елена започна да ходи с брат ми, държеше се с него безцеремонно, а той я носеше на ръце, пръсна по нея много пари“, разказва една от известните бизнесдами в Бургас, която притежава сладкарска верига. Елена се задържала в „Офис уан“ не повече от месец-два и я уволнили. Зарязала брата на бизнесдамата заради Ясен Василев, който по това време вече изгрявал от нищото като виден инвеститор.

Вече ви разказахме за главоломното забогатяване на Василев за отрицателно време в предходната ни публикация. Именно той й осигурява охолния живот и заради нея зарязва съпругата си Невена и малкото им момченце. „Огромните бизнесначинания и милионите на Ясен, с които парадираше и си правеше пиари в най-тиражните и авторитетни издания, се изпариха със скоростта, с която се бяха появили. Елена замина за София без него и там задълбочи връзка с човек от влиятелна варненска групировка, чиято абревиатура е трибуквена. Този човек я настани сега в екипа на новосформираната дирекция на Карамитрев в НЕК“, довери наш източник.

Ясен е заминал при нея наскоро, след като в Бургас е загубил всичко, което има – банките са му отнели дори апартамента в кв.Сарафово, където последно е живял сам, както и ипотекирани 6 жилища от нова кооперация на централната ул.“Сливница“ в града. „Този човек напълно пропадна преди да се изнесе, мисля, че беше бушон, който като изпра сумите на когото трябва, просто беше отвъртян и угасна, но Елена е успяла да се преориентира към следващия донор доста преди това“, разказва друг наш източник. Разполагаме с магнетофонни записи на разговорите.

Новият сватбен бутик на сексимвола на НЕК, устроен в апартамент в центъра на София бил доста съмнителен като бизнесначинание, като се имат предвид предходни нейни бизнеси в Бургтас. Елитарният магазин на Елена Бончева на летище Бургас, в който тя бе устроила продажбата на аксесоарите за яхти „Напкин“ е затворен, а стока за стотици хиляди левове е изнесена от там и е стоварена в мазето на бизнесцентър „Вая“, който Ясен в апогея на своето развитие бе построил в качеството си на инвеститор.

Към този момент все още остава загадка какво образование, освен Каспичанското училище, има „пиърсингът“ на НЕК. Според различни източници, в които самата тя е давала информация през годините, излиза, че е следвала педагогика в Шуменския университет, право в Бургаския свободен университет, но сега, на 31-годишна възраст, е студентка в Техническия университет в София.

Самата Елена не вдига телефона си и не ходи на работа, откакто се раздухва скандала. Ясен Василев също, въпреки усилията ни втори ден да говорим с него. Има логика в поведението на Елена, тъй като, ако бъде показана, може да се наложи да отговаря и за други интересни връзки. Тя е съдружник на великотърновския бизнесмен Йосиф Йосифов Новосад в общата им фирма „ЧЕХ-БУРГАС“ООД, регистрирана през 2010 г. Според Търговския регистър името на Елена Георгиева Бончева с ЕГН 820417….. е заличено като съдружник съвсем наскоро, тъй като новият дружествен договор е вписан на 15 октомври 2013, вероятно защото е предстояло да стане държавен служител.

Новосад е известен с прякора Йоско Чеха и заради него обвиняем е ексминистърът на земеделието Мирослав Найденов. Скандалът с Новосад избухна в момент, когато за фалшивата диплома бе дискредитирана Калина Илиева. В качеството си на длъжностно лице Найденов е използвал своето служебно положение, за да набави за Йосиф Новосад (управител и собственик на “ЧЕХ – Йосиф Новосад” ООД), противозаконна облага – спечелване на обществена поръчка за “Доставка на хранителни продукти за разпределение на лица в неравностойно положение по обособени позиции – план за 2010 г.”, обявена от Държавен фонд “Земеделие” по “Програма за разпределение на храни от интервенционни запаси за социално слаби лица по плана за 2010 г.” Целта е била поръчката да бъде спечелена именно от тази фирма, но в решителния етап от процедурата от отпуск се завръща Калина Илиева. Именно тя осеутява аферата и сигнализира МВР и ДАНС, но премиерът Борисов и министър Цветан Цветанов покриват Найденов. Затова по-късно решават да я „изпържат“ и хвърлят на кучетата заради незавършеното й висше образование в Германия.

В този дух настоящият случай с плейбойката Елена Бончева от Каспичан, назначена тези дни без какъвто и да било ценз – като технически секретар в дирекцията на НЕК, не изглежда никак изолиран.