Само в БЛИЦ: Тих бунт срещу протеже на Даниела Пеловска

13
Добави коментар
tedy79
tedy79

Полицаите от ОДМВР – Добрич са потресени от предстоящото спускане на поредния „парашутист“ в системата. Лицето, готвено за шеф на полицията в града, е Драгомир Георгиев Демиров – известно протеже на скандалната бизнес дама Даниела Пеловска. Това научи БЛИЦ от служители на реда, подали сигнал в редакцията.Притеснените хора помолиха да не бъдат назовавани имената им, тъй като се страхуват за работата си. Споделиха само, че въпросният господин няма абсолютно никакви качества за отговорната длъжност, за която е определен. Преди време с протежирането на Пеловска и ексшефа на ОДМВР-Добрич Аргил Спасов Демиров започва работа в Икономическа полиция. Колегите му са потресени от липсата на качества и способност да се справи с поставените задачи.

Сред полицаите се говори още, че Демиров „върви нагоре“ и благодарение на факта, че е зет на бившия шеф на Генщаба на армията ген. Златан Стойков. „Откакто му стана зет, никой не смее да го пипне с пръст“, твърдят запознати.

„Но той наистина няма никакви професионални качества. Бил е многократно наказван за пропуски в службата. Идвал е пиян на работа. И това ще е новият ни директор?!“, негодуват полицаите от Добрич.

Те са убедени, че чрез протежето си Пеловска ще си осигури безметежен бизнес комфорт в Добрич. Името на напористата дама нашумя покрай началото на протестите през февруари, когато, прикрита зад народното недоволство, тя се превърна в платен клакьор на ГЕРБ. /БЛИЦ