Избери от какво имаш нужда – лаптоп, таблет или смартфон и може да го спечелиш

1
Добави коментар
pgp

За да участват в играта, потребителите трябва да натиснат бутона „like / харесва ми“ на страницата на организатора във Facebook и да гласуват за наградата, която искат да спечелят. Ако участникът не е навършил 16 години, той не може да участва в играта и следва незабавно да прекрати своята регистрация.

Всеки потребител има право само на една регистрация за участие в играта.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стоки и/или услуги.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично“ вместо участниците.

В края на играта участниците имат възможност да спечелят следните награди:

Лаптоп Samsung 275E5E-K01BG.

Смартфон Samsung GT-i8190 GALAXY S III Mini white.

Таблет Samsung SM-T2100 GALAXY TAB3.

8 ваучера на стойност 50 лв. за отстъпка в онлайн магазина. Минималната сума за закупуване на продукт с ваучера е 50 лв. Ако клиент иска да закупи продукт, който е на цена над 50 лв., трябва да доплати разликата.

Всеки участник в играта гласува за наградата, която би искал да спечели – лаптоп, смартфон или таблет. В края на втория месец от играта организаторът разиграва томбола измежду всички участници и избира трима печеливши, които ще спечелят определените по-горе награди. Томболата и определянето на тримата печеливши участници се извършват пред нотариус, който удостоверява, че са спазени всички процедури и изборът е бил напълно честен и прозрачен.

В края на всяка седмица от играта се разиграва томбола измежду всички участници и един ще спечели ваучер на стойност 50 лв., който да ползва в онлайн магазина. През осемте седмици на играта ще бъдат раздадени 8 ваучера на 8 произволни участника.

Организаторът ще обяви печелившите участници на 23.12.2013 г. Печелившите участници ще получат и-мейл от организатора, на който трябва да отговорят като посочат трите си имена, ЕГН, адреса за доставка на наградата и телефон за връзка. Организаторът се ангажира да достави подаръка в срок от 30 дни след получаването на потвърждаващ и-мейл с данните на печелившия.

Краен срок за участие: 21 Декември 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.