Бременните булки – най-специалните Кралици на Atelier Ivoire!

1
Добави коментар
AtelierIvoire
AtelierIvoire

За нас, от Ателие Ивоар всяка булка е важна, но особено специални са бъдещите мами, на които им предстои сватбения ден. Изборът и създаването на булчинска рокля за бременни за нас е сантиментален процес, който ни носи истинска радост.

Подготовката около сватбата за много от бъдещите булки е свързан в известна степен със стрес и напрежение, а когато те са в това специално състояние задачата ни става още по-отговорна.

И така скъпи бъдещи булки, очакващи вашето бебче, незавизимо дали ще се обърнете към нас за избора на булчинска рокля, запомнете няколко съвета, които ще ви помогнат да превърнете създаването на сватбената рокля на мечтите ви в истински приятно занимание.

1. Много е важно да споделите със сватбения консултант кога очаквате щастливото събитие. С напредването на бременността, тялото ви ще се променя, затова е нужно да предвидите всички корекции по роклята непосредствено преди самата сватба. Булките, които ще се омъжат в началото на бременността си  могат да изберат и готова рокля без да са необходими много корекции, но тези, на които предстои да застанат пред олтара в последните месеци от бременността, трябва да знаят, че е хубаво последните промени по роклята да бъдат направени в седмицата преди сватбата.

2. Част от бременните булки биха искали да запазят състоянието си в тайна и ако вие сте от тях, не забравяйте да предупредите за това вашият консултант, когато запазите час, особено ако предвиждате проба на роклята в компанията на някои от своите близки.

3. Споделете с вашият сватбен консултант модела рокля, който си представяте. Имайте предвид, че силно прибрани силуети тип “русалка” не са особено подходящи. Изберете модел с висока талия, в А линия или гръцки силует, като можете да комбинирате роклята със стилно болеро.  Подходящи материи са шифон, в случай, че предпочитате по ефирна рокля или сатен с дантелени апликации ако искате да заложите на по класическа визия. Дължината може да бъде както “full length”, така и до средата на прасеца – “tea length” или до коляното. Предвид състоянието ви, не ви съветваме да спрете избора си на много къси модели. Ако искате да прикриете коремчето си, изберете ефирен модел, който е прибран в областта под бюста и се разкроява в по-богата пола. Подобен силует със сигурност ще ви осигури удобство по време на цялата сватба без излишно да ви стяга. Ако ви притеснява някой друг килограм отгоре, оптически бихте могли да издължите силуета залагайки на рокля с V образно деколте. Заложете и на връзките за закопчаване вместо на цип. Ако пък искате да акцентирате върху извивките на тялото си, изберете по прибран силует,който ще подчертае  особено женствените ви линии. Колкото по-прилепнала рокля изберете, толкова по-късно, непосредствено преди сватбата трябва да направите последните корекции. Най-добре 4-5 дни преди събитието.

4. Обърнете особено внимание на избора на обувки. Препоръчително е да се въздържите от високи токове и да се спрете на ниски обувки тип “пантофки” или такива със среден ток – 3-4 см. Особено ако сватбата е планирана в разгара на летния сезон, имайте предвид, че вероятно стъпълата ви ще се издуят от топлината, затова предвидете ½ размер по-големи обувки.

5. Ако вмезапно ви се наложи да отмените сватбата след раждането поради факта, че не се чувствате добре, не се отчайвайте – така имате шанс да се радвате на най-прелестното шаферче, което може да бъде облечено в мини вариант на вашата рокля или мини костюм като този на бъдещия ви съпруг.

Ако сте бременна булка не забравяйте, че независимо от обстоятелствата вие трябва истински да се наслаждавате на този период. В зависимост от пола на бебето можете да определите цвета на сватбената украса като по-този начин ще споделите по нестандартен начин пола на бъдещия си наследник. Темата на сватбата също може да бъде съобразена с моментното ви състояние.

Без значение какъв избор ще направите около роклята и тематана сватбата, поменете, че единствено по-красива от една булка може да бъде само бременната булка!

Ателие Ивоар,

за булките и роклите с любов!