One Direction са най-богатите млади британски звезди

16
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Момчетата от One Direction задминаха актьора Даниел Радклиф на върха в класацията на богатите млади звезди във Великобритания, съобщава Sky News.

Харесай страницата ни във Facebook

Момчешката група заема първото място в годишната класация на най-богатите британски звезди под 30-годишна възраст, съставена от списание на „Heat“, с общо състояние от £ 59,33 милиона.

Даниел Радклиф, който стана известен с ролята на Хари Потър във филмовата поредица по романите на Дж. К. Роулинг, остана на втора позиция със състоянието си от £ 56,19 милиона. Това е първият път, в който момчето-магьосник пада от първото място от 2010 насам.

„One Direction са млади, талантливи, впечатляващо хубави и обожавани от милиони“, казва Люси Кейв, главен редактор на „Heat“.

От събирането си през 2011 година, Найъл Хоран, Зейн Малик, Лиам Пейн, Хари Стайлс и Луи Томлинсън постигнаха международен успех. Те станаха и първата британска група, която дебютира директно на първото място в класация на списание Billboard – с албума си „Up All Night“.

Експерти в индустрията са изчислили по поръчка на „Heat“ „стойността“ на всеки от изпълнителите, попаднали сред най-богатите на Острова, а пълния списък на 10-те британски знаменитости под 30 години с най-големи приходи през 2013 г. можете да разгледате в сайта „10-те най“ >>.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It