Бойко Борисов се отрече от мораториума: Обхвана ни лудост и популизъм

2
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Лидерът на ГЕРБ заяви, че не се чувства щастлив от удължаването

Етикети
мораториум, Бойко Борисов, лудост

Подведени от всеобщата лудост и от популизъм, 150 депутати на двете най-големи партии, гласуваха мораториума. Така лидерът на ГЕРБ
Бойко Борисов

Бойко Методиев Борисов е министър-председател на България от 27 юли 2009 г. … към профила
обясни пред журналисти в Брюксел как ще обясни в ЕНП мораториума.

В същото време – 20 души от „Атака” си приписват успех, добави бившият премиер. „Популизмът, който вкара „Атака” в парламента, това, че Станишев, Местан, обвързаха своето управление с тази партия, направи така, че всички да се подведем по всеобщата лудост. От „Атака” са гласували 20 души, 59 от БСП, и 91 от ГЕРБ, общо 150 души, за което – предполагам – нито лидерът на БСП, нито аз съм щастлив“, обясни Борисов.

Той изрази съжаление, че вместо забрани и ограничения за всички граждани от ЕС можеше да се предвиди забрана за ислямистки фондации. Цял списък имат в ДАНС кой не може и не трябва да закупува“, посочи той. Да остане възможност за европейските граждани, които са проверени, за които се знае, че идват и инвестират и няма нищо лошо, те няма да я изнесат, каза Борисов.

По думите му – благодарение на „Атака”, се изигра много популистка игра, която народът възприе буквално; че ако няма мораториум, ще дойдат какви ли не, и ще изкупят българската земя, което по принцип не може да се случи.

Автор:

Novini.bg

Разпечатай
Изпрати