Елена от НЕК отново ще лъсне гола в Playboy

2
Добави коментар
mignews
mignews

Това ще бъде втората й поява след сесията през 2006 г.

Нормално ли е една красива жена, пък била тя и Елена, да е повод за разпалване на гражданска война, дори и само на думи? Това се казва в писмо на издателите на Playboy до медиите.

Прави ли те една професионална фотосесия еротичен модел? Ако да, то какъв е в този случай лидерът на парламентарно представена партия, позирал за откровено голи кадри по пура и слънчеви очила? PLAYBOY има категоричен отговор – безценно е да се чувстваш добре в собственото си тяло и да го показваш с охота и увереност на другите. Щастливци са онези, които са красиви дори голи и няма лошо в това да радват окото. Чест е да бъдеш на страниците на PLAYBOY, наред с имена като Юлиана Кънчева, Биляна Йотовска, Роси Иванова и сред думите на мъже като Слави Трифонов, Венцеслав Стефанов, Кубрат и Тервел Пулеви, Боби Михайлов, Ники Кънчев, Данчо Караджов и Георги Лозанов, останали във вече десетгодишната българска история на Мъжката Библия със своите култови интервюта за изданието. Защото PLAYBOY e списание за „зрелия мъж, който съзира еротиката, не само в снимките, но и в четенето”, по думите на колумниста на PLAYBOY и председател на СЕМ доц. Георги Лозанов.

PLAYBOY е не просто еротично, а мъжко списание, тъкмо защото покрива интересите на мъжа, които далеч надхвърлят естественото влечение на всеки. Цели 2/3 от списанието са за четене от зрели и мислещи хора. А красивите жени заемат скромната 1/3 от всички 120 страници. Елена Бончева, нашата мис Април 2006, може да се гордее с фотосесията си в PLAYBOY. Ние също се гордеем с нея и поради тази причина тя ще излезе отново в следващия брой PLAYBOY, пишат издателите.