L’Angelica раздава 180 награди – Philips 3D LED телевизор, 30 часовника SWATCH 60 кутии бонбони LINDT, 90 комплекта с…

1
Добави коментар
pgp

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на играта са следните:

30 бр. часовници SWATCH

60 бр. кутии бонбони Lindt LINDOR 1кг.

90 комплекта с продукти Л’Анджелика (паста за зъби, вода за уста, крем за тяло, душ-гел Ботаникс 500 мл)

една голяма награда – телевизор Philips

За участие в играта е необходимо:

1. Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, трябва да закупи продукти с марка L`Angelica на стойност не по-малко от 6,00 лв.

2. Да посетите промо страницата на играта “Свежа билкова промоция от италианска биокозметика L’angelica!”, на сайта на „Инкозметикс” АД и да се регистрирате чрез Регистрационна форма, попълвайки всички полета с актуална и коректна информация (имена, e-mail, дата на покупка, номер на касова бележка, закупени продукти, анти-спам код)

3. Участникът е длъжен да пази касовата бележка за покупката на продукта/тите през периода на промоцията: 23.10.2013 – 30.11.20130. (24:00)., с която участва в промоцията.  Касовата бележка ще бъде изискана от служител на „Инкозметикс” АД или куриерската фирма при предаване на наградата на спечелилия участник. Наградата не се предава на участника при непредоставяне от последния на касовата бележка.

Датата на касовата бележка  трябва да е от периода 23.10.2013 – 30.11.20130.

Печалбите ще се теглят на случаен принцип чрез специализиран компютърен   софтуер, осигуряващ шанс за печалба на всички участници. Имената на спечелилите ще бъдат обявени на сайта на играта , като с тях ще се свърже представител на Организатора чрез електронно съобщение на посочения от участника телефон или e-mail адрес.

Наградите се получават чрез  куриерски услуги  в срок до 30/тридесет/ дни от приключване на промоцията. В случай, че на адреса, посочен от спечелилия участник няма никой, куриерът оставя бележка с посочени координати на най- близкия офис на куриерската фирма, на които до петия ден от датата на оставеното съобщение спечелилият участник може да си получи пратката. Непотърсените до петия ден пратки се връщат от куриерската фирма на организатора на промоцията.

Краен срок за участие: 30 Ноември 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.