Тенденции в маникюра за есен/зима 2013-14

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Приберете розовите лакове и за кратко оставете светлите. Актуални за есен/зима 2013-14 ще са по-тъмните и умерени цветове. За по-предизвикателна визия, добавете цветни 3D акценти и блясък. Перфектният вечерен маникюр пък е в метални нюанси.

Тенденции в маникюра за есен 2013

Черното се завръща
Черният маникюр като че ли винаги е на мода. Този сезон обаче със сигурност е топ тенденция и според големите имена в модата. Той е еднакво подходящ както за по-дълги, така и за по-къси нокти. Този сезон освен чисто черен лак, можете да добавите светъл акцент върху тъмната основа. Импровизирайте! Изрисувайте долната част на плочката в светъл цвят или  направете черен вариант на френски маникюр. Друг вариант на черния маникюр за есен 2013 са цветните стикери. Те са подходящи за дамите, които сами правят маникюра си и не са особено сръчни.

Бордо – стилно и предизвикателно
Бордото се завръща, за да стане топ тенденция в маникюра за тази есен. Ако сте почитателки на червения маникюр, ще се влюбите в този цвят. Бордото издава увереност, стил и класа. Перфектният цвят за ежедневен маникюр. Нито твърде предизвикателен, нито твърде семпъл. Бордото се комбинира лесно с всички цветове. Можете и да го съчетавате с черно – като френски маникюр или омбре.

Пастелни цветове – за всеки ден

Пастелните цветове са винаги актуални. Те са топ тенденция в маникюра и за този сезон. Пастелните цветове са подходящи за всеки ден. Те не се набиват на очи, като в същото време придават елегантност на визията.

Металик – идеален за вечерен маникюр
Топ тенденция за есен 2013 са металните нюанси на почти всички цветове. Изключение може би правят златното и сребърното. Те са перфектни за вечерно излизане. Металният маникюр е прекрасно допълнение към по-силния вечерен грим.  Тези цветове са достатъчно изразителни, за да не се налага да добавяте стикери или да залагате на многоцветни комбинации.

Блясък и 3D акценти – само за най-смелите
Ако другите тенденции ви се струват малко консервативни, заложете на 3D акценти. Те са по-подходящи за свободно време. Тук няма ограничения. Топ тенденция при маникюра за есен 2013 е френският маникюр с дебел пласт брокат. Не се страхувайте да прекалите с блясъка в горната част на нокътя. Ако сте настроени по-предизвикателно, заложете на по-обемни акценти – панделки, цветя и пеперуди. Лятното настроение не си е отишло напълно, дори в тенденциите за есен 2013. Друга топтенденция са изцяло брокатените нокти. Глитърът, нанесен върху контрастираща основа, или просто за блясък на маникюра, ще е особено актуален. Бляскавите нокти контрастират напълно на есенното настроение и мрачните дъждовни дни през този сезон.

Вижте есенните предложения на козметичните марки: