Грижовни гащи гонят газовете

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

В прелестните кътчета на перисталтичния ни коридор винаги успява да се скатае нещо малко и ценно, готово да излезе оттам в най-подходящия момент – в метрото например. Разбира се, да разпръснете фин аромат от вътрешностите си е човещинка, в която няма нищо лошо, лошото е, че мирише лошо. Хубавото обаче е, че мъдри мозъци почитатели на танцовата забава в бекстейджа разработиха гащи-ароматоловки, които ще сложат край на миризмата от аналните ви симфонии. Дами и господа – Shreddies!

Shreddies са специално разработени за да обират евентуалните зловония, които биха излезли от вашето отзад, като технологията, по която са направени, е способна да абсорбира миризми до 200 пъти по-мощни от тази, отделяна при експлозията, произведена от достигането на задна мъртва точка. С такива гащи ръцете ви ще се развържат за по-широкомащабни операции, позволявайки ви да използвате химическото си оръжие в метрото, на работа и дори в Сирия! Единственото, за което трябва да внимавате, е звуковата вълна да не издаде позициите ви.

Тайната на Shreddies се крие в специалния въглероден слой, наречен с подобаващото име – Zorflex. Zorflex е основният виновник, когато видите зор, да не ви спипат по бели гащи, ако случайно отървете кожите. Ефективността на материала е гарантирана от няколкостотин хиляди смели войни, които използват същия въглероден слой в облеклата си за химическа защита. Гъзовейките се предлагат в два вида – боксерки за пръдльовци и бикини с висока талия за пръдливки. Цената им съответно е 40 долара за мъжкия модел и 30 за женския.