Играй и спечели Sony Xperia Z1, SmartWatch2 или безжични слушалки NFC

2
Добави коментар
pgp

За да могат да участват, желаещите, трябва да посетят подсайта на Играта и да попълнят всички полета във Формата за участие, да отговорят на въпроса на Играта чрез посочването на единствения верен от изброените, приемат Официалните правила за участие. 

 

Един Участник може да участва само с един отговор. В случай на повторен отговор от един и същи Участник, за валиден ще бъде смятан само първият постъпил отговор. 

 

След приключване на играта (определено в Срока за провеждане на играта), Представителят ще оцени всички валидни отговори, дадени от Участници и ще изтегли трима Печеливши от тези Участници, които са посочили единствения верен отговор. Тези, които не са дали верен отговор, не могат да бъдат определени за Печеливши и няма да участват в процеса по 

определяне на Печелившите. Наградите са изброени в раздел „Награди“. 

 

Представителят ще изтегли трима Печеливши – по един за всяка награда и трима Подгласника. Редът на изтеглянето на Подгласниците ще определи поредността, в която всеки един от тях може да бъде определен за Печеливш, в случай че един или повече от Печелившите е негоден поради нарушаване на което и да било от тези Официални правила за участие. 

С участието си в Играта, всеки участник има шанс да спечели една от следните награди. Един участник може да спечели само една от Наградите: 

* 1 бр. Sony Xperia Z1 смартфон; 

* 1 бр. Sony SmartWatch2; 

* 1 бр. NFC безжични слушалки. 

Краен срок за участие: 13 Ноември 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.