Асоциация на Българските Онлайн Търговци

1
Добави коментар
paranormalen
paranormalen

Кои сме ние?

Асоциация на Българските Онлайн Търговци е юридическо лице с нестопанска цел, регистрирано през септември 2013 г. Със създаването си организацията започва да работи активно в интерес на своите членове, подпомагайки дейността им и съдействайки за решаване на проблемите в сектор електронна търговия в България. Асоциация на Българските Онлайн Търговци веднага установи ефективни партньорски отношения с всички институции и организации в сферата на онлайн търговията, които реално работят за развитието на сектора.

Асоциациата координира съвместна работа между членовете за разрешаване проблемите на Интернет обществото и частния бизнес, свързани с работата на лицата, които се занимават с електрона търговия.

Асоциация на Българските Онлайн Търговци създаде добри отношения и контакти с всички институции пряко свързани с електронната търговия в България.

Асоциацията ще участва в редица национални и международни проекти по обмяна на опит, организира и участва в обучения на различна тематика, работи за цялостното подобряване условията на работа в сектора.

НАШАТА МИСИЯ

Да защитаваме общите браншови интереси и права на членовете на Асоциацията пред държавни органи и институции, както и пред други сродни организации в страната и чужбина.

Да подпомага членовете си при разясняване на нови изисквания, закони, нормативни уредби, свързани с електронната търговия;

Да координираме взаимоотношенията и балансираме интересите във веригата на електронната търговия между доставчици, електронни магазини, финансови институции, куриери и потребители; Да отстояваме интересите на членовете си, свързани с развитието на електронната търговия, подобряване на доверието на обществото към нея. Подпомагане на членовете си и бранша в условията на пазарна икономика; Да повишаваме икономическата ефективност на дейностите на членовете си; Да съблюдаваме за спазване на професионалната етика и установяване на  лоялни делови отношения в Интернет търговията в условията на свободна и прозрачна конкуренция; Наша мисия е и да съдействаме за подпомагане на развитието, разпространението, насърчаването и популяризирането на електронната търговия в страната и по света; Нека заедно развием отношенията с международни и други национални организации, работещи в областта на електронната търговия;