Орлин Павлов: Не знам дали си търся гадже!? / Всичко за живота на звездите – интервюта, горещи истории, пикантни случки – Блясък

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Певецът Орлин Павлов разказа за новите си начинания, като не пропуска да даде отговор на това как приема сватбата на Яна и Петко.

Орлине, напоследък си се отдал на благотворителност? Каква е каузата? Орлин: Включих се от чисто сърце да помогна на Цвета Кирилова и моите приятели Азбукарите, защото имат много хубави идеи. В началото на лятото в София открихме със сдружение „Азбукари” първата площадка, която е адаптирана за деца с увреждания. Тя се намира в Южния парк. Сега искат да изградят същата, даже по-голяма, във Велико Търново и трябва да се съберат пари. Идеята е много хубава, има много деца с увреждания, които не могат да си играят на нормалните детски площадки. Тези деца са принудени да си седят вкъщи и да не се включват никъде. По този начин стават асоциални, защото не могат да общуват с другите деца. Докато тези площадки не са само за деца с увреждания, а за всички малчугани, там всички ще могат да общуват заедно и ще забравят проблемите си. Ще се чувстват пълноценни, защото за съжаление в България това не е така, камо ли техните, родители, които имат много сложна задача. Заставам зад Азбукарите и смятам, че можем да съберем тези пари!

Правиш ли нови песни? Орлин: Заснехме видеото към „Живи легенди”, филмът на Ники Илиев. В първия му филм участвах с песен. Сега музиката я направи Борислав Бояджиев-Борчето за саундтрака. А тази бесен ще бъде заглавното парче във филма. Стана много динамично, симпатично и весело. Много в темата на филма. До една седмица би трябвало да е факт!

Ти си актьор, а все пееш във филмите на Ники Илиев!? Орлин: В новия филм играя. Имам главна роля там и трябва да ми стискаш палци! Живот и здраве премиерата му трябва е февруари 2014-та. Този филм е много истински, много приятна история разказана много добре, има много комедийни ситуации, а и не толкова.

Целият български народ се пита намери ли си ново гадже? Орлин: Ха-ха-ха. Нямам гадже! Не знам дали си търся!? Някакси нещата се случват естествено. Ако тръгнеш да търсиш любовта става сложно. Тя те намира сама!

Защо не беше на сватбата на бившата си любима Яна? Орлин: Оооо, това изобщо не ме интересува. Тези въпроси отдавна не ме касаят. Не знам, защо изобщо продължават ме питат!